تیتر امروز

حبیب الله پیمان: نباید فرصت مرحله دوم انتخابات را از دست داد/ دموکراسی شورایی باید جایگزین دموکراسی نمایندگی شود
گفت و گوی ویژه دیدارنیوز در برنامه کنکاش با یک پژوهشگر:

حبیب الله پیمان: نباید فرصت مرحله دوم انتخابات را از دست داد/ دموکراسی شورایی باید جایگزین دموکراسی نمایندگی شود

برنامه "کنکاش" در یکی از ویژه برنامه‌های خود با حبیب الله پیمان، پژوهشگر و نویسنده گفت و گوی متفاوتی را انجام داده که می‌بینید و می‌خوانید.
هادی قابل و حمید قاسمی فیض‌آبادی دلایل حمایت خود از پزشکیان را بیان کردند
جمهور ۱۴؛ گفت‌وگو‌های ویژه خبری دیدارنیوز (۱۶) / حضور دو روحانی حامی مسعود پزشکیان در استودیو

هادی قابل و حمید قاسمی فیض‌آبادی دلایل حمایت خود از پزشکیان را بیان کردند

ستاد روحانیون حامی مسعود پزشکیان تشکیل شد. دیدارنیوز میزبان دو روحانی از این کمپین بود، حجج اسلام هادی قابل و حمید قاسمی فیض‌آبادی تفاوت نامزد مورد حمایت خود در مقایسه با رقیب را بیان کردند.
چهار استاد دانشگاه خطاب به مردم: به پزشکیان رای بدهید
در میزگرد انتخاباتی مشترک دیدارنیوز و انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها:

چهار استاد دانشگاه خطاب به مردم: به پزشکیان رای بدهید

محمود صادقی (دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها)، ناصر مهدوی (استاد فلسفه)، تقی آزاد ارمکی (جامعه شناس) و مریم نصر اصفهانی (عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی) در میزگردی انتخاباتی مردم را...
روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مجلس اعلام کرد

چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

روح‌الله متفکر آزاد، نماینده مجلس شورای اسلامی در آستانه ریاست جمهوری ۸ تیر (فردا) در ایران گفت: عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

کد خبر: ۱۶۷۷۰۹
۱۰:۵۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۳

چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: در واقع عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟

روح‌الله متفکر آزاد، درباره این‌که چهاردهمین رئیس جمهور کشور باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد تا رأی جامعه را به دست بیاورد گفت: هر کسی که در شأن ملت ایران باشد، هنگامی که می‌گویند فرد باید رجل باشد؛ معنایش این است این شخص می‌تواند رئیس جمهور باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که فرد باید بدنه، شبکه، حکمرانی و تیم داشته باشد که بتواند بگوید من می‌توانم مملکت را اداره کنم، عنوان کرد: این که یک شخص فقط بگوید من آدم خوبی هستم و می‌خواهم رئیس جمهور شوم صحیح نیست، زیرا هر آدم خوبی که نباید بگوید من می‌خواهم رئیس جمهور شوم. ملت به رئیس جمهورش نگاه می‌کند. نان، آب، اقتصاد، تورم، دلار و نفت همه این‌ها به رئیس جمهور یک کشور وصل است.

متفکر آزاد درباره این‌که چه اقداماتی باید از سوی دستگاه‌های اجرایی امر انتخابات انجام شود تا مشارکت و حضور مردم در پای صندوق‌های رأی افزایش یابد، بیان کرد: مردم ایران مردم سیاسی هستند و موضوعات را می‌فهمند. انتخاب رئیس جمهور یعنی این‌که ۴ سال سرنوشت یک ملت را دست یک شخص می‌دهیم. چه مشارکت انجام شود و چه نشود، بالاخره یک نفر با هر مشارکتی رئیس جمهور خواهد شد چه بهتر در این تعیین سرنوشت همه ما سهیم باشیم و بگوییم این آدم بهتر می‌تواند کشور را اداره کند.

وی تاکید کرد: این که بیاییم و در تعیین سرنوشت‌مان شرکت نکنیم عدم مشارکت است و عدم رأی نیست؛ در واقع عدم مشارکت اعطای حق خودمان به دیگران است، وقتی من می‌توانم خودم انتخاب کنم چرا حق رای‌ام را بدهم دیگری انتخاب کند؟ لذا مشارکت یک اصل بسیار مفید است و در دنیا برای ما عزت می‌آفریند، ما اگر حتی در داخل باهم اختلاف سلیقه داشته باشیم باید در بیرون از مرز‌ها از ما اراده محکم دیده شود.

این نماینده مجلس با بیان این که حتما باید با رأی بالا رئیس جمهور را انتخاب کنیم و شرکت در انتخابات برای سرنوشت خودمان لازم است، یادآور شد: مشاهده کردیم جنایتکارانی مانند رژیم صهیونیستی به صغیر و کبیر ملت‌ها رحم نمی‌کند، برای آنان فرقی ندارد ملت ما رنگش چیست؟ با ما مشکل دارد پس ما حتما باید با اقتدار رأی دهیم که رئیس جمهور بتواند کشور را با اقتدار اداره کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز پنجشنبه ۱۴ تير
امروز پنجشنبه ۱۴ تير
امروز پنجشنبه ۱۴ تير
امروز پنجشنبه ۱۴ تير
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی