تیتر امروز

رحیم‌لو: ادامه نگاه حاکم در دولت فعلی یعنی ادامه اقتصاد و صنعت اسقاطی ایران
چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری/ گفت‌وگو‌های ویژه خبری دیدارنیوز (۱۴)

رحیم‌لو: ادامه نگاه حاکم در دولت فعلی یعنی ادامه اقتصاد و صنعت اسقاطی ایران

یک کارشناس اقتصادی حامی مسعود پزشکیان در برنامه انتخاباتی دیدارنیوز گفت: اولین سود حمایت از پزشکیان متوقف کردن روند تخریبی فعلی است.
رضا اسلامی:مردم حق دارند، نظام سیاسی و شیوه قانونگذاری را تعیین کنند/منشاء هر مشروعیتی مردم هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه حقوق اساسی زنده با عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی

رضا اسلامی:مردم حق دارند، نظام سیاسی و شیوه قانونگذاری را تعیین کنند/منشاء هر مشروعیتی مردم هستند

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های حقوق اساسی زنده میزبان رضا اسلامی، عضو هیات علمی و استاد دانشگاه شهید بهشتی بود، او معتقد است که منبع هر قدرتی و منشاء هر مشروعیتی در جامعه مردم هستند.
آیا صدای خاموش ۶۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری شنیده می‌شود؟/ با دوقطبی بوجود آمده مشارکت بیشتر می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا صدای خاموش ۶۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری شنیده می‌شود؟/ با دوقطبی بوجود آمده مشارکت بیشتر می‌شود؟

این هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حواشی انتخابات ریاست جمهوری ایران

زنگنه خطاب به جلیلی؛ چرا از مناظره فرار می‌کنید؟/ دروغ می‌گویید، اما بازخواست نمی‌شوید

بیژن زنگنه، وزیر نفت سابق ایران خطاب به سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: حریف شما منم، آبان ۱۴۰۰ درخواست مناظره کردم، چرا فرار می‌کنید؟

کد خبر: ۱۶۷۶۴۶
۰۹:۳۲ - ۰۶ تير ۱۴۰۳

زنگنه خطاب به جلیلی؛ چرا از مناظره فرار می‌کنید؟

دیدارنیوز: وزیر نفت سابق ایران بار دیگر از سعید جلیلی خواست تا با او مناظره کند و پاسخگوی ادعاهای خود در مناظره تلویزیونی باشد.

بیژن زنگنه در واکنش به صحبت‌های سعید جلیلی در مناظره چهارم انتخابات ریاست جمهوری گفت: «سه سال است آمادگی برای مناظره را اعلام کرده‌ام. خسارتی که به کشور زدید جبران‌ناپذیر است. من حریف شما هستم، به مناظره بیایید تا ببینم بعد از آن می‌توانید در خیابان راحت راه بروید؟»

بیژن زنگنه، وزیر نفت پیشین ایران، با انتشار ویدئویی به سعید جلیلی و علیرضا زاکانی پاسخ داد و صحبت‌های آن‌ها درباره پرونده کرسنت را زیر سؤال برد و خطاب به جلیلی گفت: حریف شما منم، آبان ۱۴۰۰ درخواست مناظره کردم، چرا فرار می‌کنید؟

زنگنه در این ویدئو زاکانی را «نوچه» سعید جلیلی خواند و گفت آن‌ها «هر وقت جای خلوتی پیدا می‌کنند» به بحث کرسنت می‌پردازند. او فیلم دومی هم منتشر کرد و در آن توضیح داد: «وزیر نفت موظف است هرماهه برای مقام رهبری، سران سه قوه و مراجع دیگری، گزارشی از میزان صادرات نفت بفرستد»؛ بنابراین او تأکید کرد در تمام مدتی که در وزارت نفت بوده طبق قانون عمل کرده است.

در ادامه زنگنه به میزان فروش نفت در روز‌های پایانی دولت سیزدهم پرداخت و گفت: اسفند ۱۳۹۹ تولید نفت ما ۶/۲ بشکه در روز بود که صادرات ما در همان اسفند ماه ۸۷۱ هزار بشکه بود و صادرات ۱۱۸ هزار بشکه میعانات داشتیم که جمع آن‌ها ۹۸۹ هزار بشکه می‌شود. در دی ماه هم جمع صادرات ما یک میلیون‌و ۱۰۰ هزار بشکه بود. در همین ماه‌ها ۶۰۰ هزار بشکه فراورده داشتیم بنابراین معادل ۶/۱ میلیون بشکه نفت و فراورده صادر کرده‌ایم، الان به اشتباه مدعی هستند ما فقط ۳۰۰ هزار بشکه نفت می‌فروختیم. شما بفرمایید با فراورده چقدر صادر می‌کنید تا مقایسه کنیم؟

زنگنه همچنین گفت: در زمان اجرای برجام ظرف چهار ماه، تولید نفت را به ۹/۳ میلیون بشکه رساندیم شما چرا بیشتر تولید نکردید! چون نمی‌توانید تولید کنید، درست است در نحوه فروش و انتقال پول تحریم داریم، اما برای تولید تحریم برداشته شده است. می‌گویند وزیر نفت نامه نوشته قادر به صادرات نیستم! من کجا این نامه را نوشته‌ام؟

او با انتقاد از جلیلی که مدعی شده با راهکار او فروش نفت افزایش یافته با بیان اینکه «جلیلی می‌گوید رهنمود دادم چگونه صادر کنیم، ما این‌قدر بی‌عقل نبودیم از حرف‌های شما تبعیت کنیم»، افزود: همان‌زمان در جواب شما گفتم که این حرف‌های شما رؤیایی است شما این نامه‌ها را چرا منتشر نمی‌کنید؟ ما به شما توجه نداشتیم، با قدرت برای صادرات کار کردیم نزدیک یک میلیون و نیم بشکه نفت و فراورده‌های نفتی صادر کردیم. این ۳۰۰ هزار تا را از کجا آورده‌اید؟

او در پایان هم تأکید کرد: «راست‌گویی یک مسئله حیاتی برای رجل سیاسی است، راست‌گویی نه فقط برای دین و در پیشگاه خدا که در برابر مردم هم بسیار مهم است. کلینتون را نه برای کار خلاف اخلاق که برای دروغش استیضاح کردند شما دروغ می‌گویید، اما بازخواست نمی‌شوید».

پرونده قدیمی کرسنت به یک قرارداد گازی بیش از ۲۰ سال پیش برمی‌گردد بین شرکت ملی نفت ایران و یک شرکت اماراتی که به دلیل ابهام‌هایی در ایران، با وجود آمادگی زیرساخت‌ها اجرایش متوقف شد. ایران برای انجام‌ندادن تعهداتش به پرداخت غرامت‌های سنگینی محکوم شد.

منبع: شرق
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی