تیتر امروز

محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت
گفتگوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با جوان‌ترین عضو شورای راهبری رئیس جمهور

محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان جوان‌ترین عضو شورای راهبری چند روز مانده به اعلام نام وزرای دولت چهاردهم بود؛ محمد رهبری که عنوان جامعه شناس هم دارد، مهمان استودیو دیدار بود.
در جمع اساتید دانشگاه تهران مطرح شد

جلیلی: شعارم صرفا برای فضای انتخابات نیست

سعید جلیلی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در جمع اساتید دانشگاه تهران گفت: شعارم صرفا برای فضای انتخابات نیست بلکه برنامه و سیاستی است که برای اداره کشور برای ۴ سال آینده کشور به کار خواهم گرفت.

کد خبر: ۱۶۷۳۳۶
۱۱:۰۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

جلیلی: شعارم صرفا برای فضای انتخابات نیست

دیدارنیوز: جلیلی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت سایه گفتمان است نه یک تشکیلات. هر کس در حد وسعش باید سایه به سایه تحولات را دنبال کند و آن را به سمت کمال و تعالی پیشرفت ملت سوق دهد و این یک تعارف نیست.

سعید جلیلی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ با حضور در جمع اساتید دانشگاه تهران، اظهار کرد: در دو سه سال گذشته این چندمین جلسه‌ای است که در دانشگاه‌های مختلف با اساتید داشته‌ام. در همه این جلسات به اساتید و دانشجویان گفته ام که ماموریت دانشگاه این است که در آن‌چه در کشور می‌گذرد تاثیری جدی و شگرف داشته باشند. با توجه به ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته‌ها و تخصص‌های مختلف باید دولت در سایه باشد. دولت سایه گفتمان است نه یک تشکیلات. هر کس در حد وسعش باید سایه به سایه تحولات را دنبال کند و آن را به سمت کمال و تعالی پیشرفت ملت سوق دهد، چه در دولت رفیق باشد و چه در دولت رقیب.

وی افزود: نیازمند فرایندی هستیم که متخصصان آن بر امور نظارت داشته باشند و به مردم درباره سیاست‌ها دلگرمی دهند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ظرفیت دانشگاه‌های کشور ظرفیت بسیار بزرگی است که اگر به آن توجه نشود یعنی به این ظرفیت بزرگ بی‌توجهی شده است. اداره کشور با ساختار دیوان سالاری چیزی است که ساری و جاریست و ناقص و ناتوان است. خیلی از کار‌ها در این بستر به فرجام لازم نمی‌رسد.

جلیلی افزود: اساتید و دانشجویان بهترین سرمایه خود که عمرشان است را تقدیم نظام می‌کنند. اساتید دانشگاه ۳۰ سال از عمر ارزشمند و فعالیت‌های گران پایه علمی خود را در اختیار نظام قرار می‌دهند. کشور ما دریایی از فرصت‌ها و از سوی دیگر انبوهی از مشکلات و ضعف‌ها را دارد.

وی ادامه داد: شعارم صرفاً برای فضای انتخابات نیست بلکه برنامه و سیاستی است که برای اداره کشور برای ۴ سال آینده کشور به کار خواهم گرفت. بر اساس مطالعه و بررسی عرض می‌کنم که در بزنگاه تاریخی و فرصتی کم نظیر به سر می‌بریم. به لحاظ داخلی و منطقه‌ای و بین المللی یک جهان فرصت برای مان وجود دارد. خوب چطور باید از این فرصت استفاده کرد؟ باید از این فرصت و جهش استفاده کرد و اینجاست که یک جهان فرصت به دست یک رئیس جمهور باید به ایران جهش تبدیل شود.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: بستری باید فراهم شود که هر کس استعدادی دارد بتواند نقش خود را به خوبی و به درستی در اداره کشور ایفا کند. قدرت دانشگاه و اساتید رساندن کشور به قله است، اما چگونه؟ به خصوص که دستگاه دیوان سالار سازوکار‌ها و موانع پیش پای دانشگاه‌ها ایجاد می‌کند.

جلیلی راهکارش برای فائق آمدن بعد مشکلات کشور را این‌گونه شرح کرد: تصمیمات نقطه زن را برای فائق آمدن فرایند اتخاذ می‌کنیم. اگر صحبت از رشد ۸ درصدی کشور می‌شود، این اتفاق بدون به کار گرفتن سرمایه‌های کشور محقق نمی‌شود. رشد و جهش امروز یک ضرورت است و افرادی باید عهده‌دار مسئولیت‌ها شوند که به این‌ها باور و راهکار داشته باشند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: علاوه بر سرمایه‌های ریالی یک نیروی عظیم انسانی در اختیار داریم. این نیروست که دانش فناوری تولید می‌کند، اما هم سرمایه‌های انسانی و هم سرمایه‌های فناوری در محاسبات در نظر گرفته نمی‌شوند فقط سرمایه‌های ریالی قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: پس نقش دانشگاه برای پیشرفت و جهش کشور چه می‌شود؟ از شما عزیزان می‌خواهم این فرایند معیوب و ناقص را اصلاح کنید هرچند که خودمان این کار را انجام داده‌ایم. یکی از بحث‌های اساسی این است که برای دانشگاه چنین ماموریتی تعریف شود در این صورت می‌توانید میلیارد‌ها تومان بودجه که در بخش دیوان سالاری دانشگاه‌ها هزینه می‌شود به این حوزه معطوف کنید.

نامزد چهاردهم دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که «ارزآوری باید تعریف و سهم دانشگاه‌های کشور در آن مشخص شود»، گفت: اگر اساتید دانشگاه‌ها در تصمیمات دانشگاه نقش‌آفرین شوند هرگز نخبگان و اساتید از ایران خارج نخواهند شد.

در این جلسه جمعی از اساتید دانشگاه‌ها درباره مسائل نظام آموزش عالی، استقلال و روش اداره دانشگاهها، ایجاد انگیزه مشارکت در اعضای هیات علمی دانشگاهها، توجه به نیاز‌های خاص زنان و دختران نخبه دانشگاهی، جذب و نگهداری اساتید نخبه داخلی و بین المللی در دانشگاه‌ها، معیشت اساتید و دانشجویان، تاخیر طولانی در حق التدریس اساتید دانشگاه‌ها صحبت کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی