
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شازند با اشاره به حادثه ریزش معدن از دستور قضایی برای بازداشت صاحب معدن شازند خبر داد، در حالی که پیکر یکی از محبوسان پیدا شده و سه نفر دیگر هنوز زیر آوار هستند.
دیدارنیوز: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شازند با اشاره به حادثه ریزش معدن در این شهرستان از دستور قضایی برای بازداشت صاحب معدن شازند خبر داد.
مهدی هشترودی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شازند در رابطه با حادثه ریزش معدن در این شهرستان بیان کرد:حدود ساعت ۱۰ امروز اعلام شد که یک معدن در منطقه شازند ریزش کرده و ۴ ماشین معدن کاری به همراه رانندهها زیر آوار ماندهاند.
وی افزود: با توجه به حجم بالای ریزش سنگ بر روی ماشینهای معدنکاری، سگهای زندهیاب به محل اعزام شدند. همچنین از شهرستانهای اطراف درخواست کمک شده تا به آواربرداری کمک شود.
هشترودی گفت: دستور داده شده نیروها و امکانات معادن اطراف برای آواربرداری و پیدا کردن افراد مفقودی کمک کنند.
دادستان شهرستان شازند بیان کرد: با دستور قضایی صاحب معدن بازداشت شده است.
پیدا شدن پیکر یک نفر از محبوسان حادثه ریزش معدن شازند
به نقل از ایسنا، با تلاش نیروهای امدادی پیکر یک نفر از محبوسان حادثه ریزش معدن شازند پیدا شد. ۳ نفر همچنان زیر آوار هستند. تلاش برای یافتن سایر محبوسان همچنان ادامه دارد.