تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

سه گزینه احتمالی برای هدایت پرسپولیس

پس از رفتن اوسمار ویرا از پرسپولیس و احتمال کم حضور دراگان اسکوچیچ روی نیمکت قهرمان لیگ برتر، از سه گزینه احتمالی برای هدایت پرسپولیس نام برده شود.

کد خبر: ۱۶۷۰۶۵
۱۷:۳۱ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳

گزینه‌های مربیگری پرسپولیس

دیدارنیوز: در شرایطی که اسمار ویرا به صورت رسمی جدایی‌‌اش از جمع پرسپولیسی‌ها را اعلام کرده، حالا باشگاه در تلاش است در اولین فرصت جانشین وی را معرفی کند. در این میان باشگاه پرسپولیس مذاکره با چند گزینه را آغاز کرد که در همان ابتدای راه توافقات با دراگان اسکوچیچ سرمربی سابق تیم ملی انجام نشد تا حالا از سه گزینه احتمالی برای هدایت پرسپولیس نام برده شود.

یکی از گزینه‌های مدنظر، نبوشا سرمربی سابق تیم الاهلی قطر است که در فصل گذشته در امارات تیمش رده دوازدهم جدول را به خود اختصاص داد. البته در مورد این مربی حرف و حدیث چه از نظر فنی و چه غیر فنی زیاد است و به خاطر همین بعید است سکان هدایت پرسپولیس به او سپرده شود.

گفته می‌شود مهدی تارتار گزینه ایرانی مدیران باشگاه پرسپولیس محسوب می‌شود. تارتار در فصول گذشته شرایط خوبی در لیگ ایران داشته، اما به نظر می‌رسد شانس بسیار کمی برای هدایت پرسپولیس داشته باشد.

اما شنیده شده که باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره با یک گزینه دیگر هم است که به نظر می‌رسد شانس او نسبت به گزینه‌های دیگر برای حضور روی نیمکت پرسپولیس بیشتر باشد. این مربی یک مربی خارجی و رزومه‌دار با کارنامه خوب است که شنیده‌ها از این حکایت دارد تلاش برای توافق با او به صورت جدی دنبال می‌شود و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در نهایت تا چند روز آینده تکلیف وی با مدیران باشگاه نهایی شده و از او به صورت رسمی برای حضور روی نیمکت پرسپولیس رونمایی خواهد شد.

منبع: برنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر