تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

خداحافظی اوسمار ویرا با پرسپولیس

اوسمار ویرا، سرمربی فصل پیش پرسپولیس در پیام خداحافظی خود با سرخپوشان نوشت: در حال حاضر تصمیم من این است که نزدیک خانواده‌ام باشم. این خداحافظی نیست، فقط یک، به زودی می‌بینمت است. امیدوارم در آینده بار دیگر با هم همراه شویم.

کد خبر: ۱۶۷۰۰۴
۱۸:۴۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

خداحافظی رسمی اوسمار ویرا با پرسپولیس

دیدارنیوز: اوسمار ویرا، سرمربی فصل پیش پرسپولیس با سرخ‌ها خداحافظی کرد.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرمربی برزیلی سرخپوشان با ارسال پیامی احساسی برای باشگاه و هواداران، خداحافظی خود از جمع شیر‌های سرخ و قهرمان فوتبال ایران را اعلام کرد.

در این پیام آمده است؛ «بازیکنان، مدیران، کارکنان و هواداران عزیز پرسپولیس، وقتی در تابستان ۲۰۲۲ وارد پرسپولیس شدم، نمی‌دانستم حضور در کنار شما چقدر برایم لذت بخش خواهد بود.

احساسات تجربه شده در این دو سال با احساسات تجربه شده گذشته من در دوران حرفه‌ای، قابل مقایسه نیست. دوستی‌های زیادی ایجاد شد. یادگیری در مورد فرهنگ بسیار غنی ایران و خوشبختانه چهار دستاورد شگفت‌انگیز که باعث شادی کل ارتش سرخ پرسپولیس شد را تجربه کردم.

در این نیم فصل آخر به عنوان سرمربی، عنوانی را کسب کردیم که در اوج دوران حرفه‌ای‌ام از ابتدا تا اکنون برای من بهترین بوده است. عنوانی که نه تنها با تلاش در زمین، بلکه با اتحاد و تعهد یک ملت به دست آمد.

دو سال دوری از دوستان و به خصوص خانواده چیزی نیست که کسی بتواند آن را به راحتی بیان کند. دو سال زمانی است که دیگر برنمی گردد. فقط خود می‌دانم که شب‌های زیادی را نگران همسر و دخترم بودم. این که آیا بعد از کار یا مدرسه به سلامت به خانه می‌رسند. می‌دانم که فداکاری‌های ما نتایج حرفه‌ای به همراه داشت، اما آثار عمیقی بر جای گذاشتند مثل دوری و دلتنگی. در حال حاضر تصمیم من این است که نزدیک خانواده‌ام باشم.

پرسپولیس عزیز، این خداحافظی نیست، فقط یک، به زودی می‌بینمت است. امیدوارم در آینده بار دیگر با هم همراه شویم. با تمام محبت، احترام و آرزوی موفقیت روزافزون برای همه خانواده بزرگ باشگاه پرسپولیس.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها