تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
هشدار بدمصرفی برق

برق ۱۰ اداره پرمصرف پایتخت قطع شد

در حالی که در روزهای اخیر برق برخی مناطق تهران در ساعت‌های مختلف با قطعی مواجه شده، برق ۱۰ اداره پرمصرف پایتخت قطع شده است.

کد خبر: ۱۶۶۹۳۶
۱۷:۲۴ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳

برق ۱۰ اداره پرمصرف پایتخت قطع شد

دیدارنیوز: همزمان با قطع برق ۱۰ اداره پرمصرف پایتخت، ۳۵۰ گروه فنی و تخصصی با هدف ارزیابی میدانی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه صرفه جویی انرژی به ادارات شهر تهران، اعزام شدند.

طبق اعلام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، به دنبال اخطار‌های قبلی و آغاز قطع برق اداراتی که اقدام به اجرای مصوبه هیات دولت مبنی بر لزوم کاهش مصرف برق بخش اداری در تهران نکرده اند ۳۵۰ گروه ارزیاب فنی به منظور بررسی میدانی عملکرد ادارات در حوزه صرفه جویی انرژی به ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهر تهران، اعزام شدند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در حاشیه نشستی که با حضور جمعی از ارزیابان با هدف ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه روند و نحوه ارزیابی و شیوه ارائه گزارش عملکرد ادارات در ساختمان ستادی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، برگزار شد با یادآوری مجدد الزام ادارات و نهاد‌های اجرایی به کاهش مصرف برق، مطابق با مصوبه هیات دولت گفت: بخش قابل ملاحظه‌ای از مصرف برق کلان شهر تهران، متعلق به پنج هزار اداره و بانک مستقر در پایتخت است و در صورت همکاری این دسته از مشترکان، ظرفیت کاهش مصرفی معادل با ۱۸۰ مگاوات در این حوزه وجود دارد.

رامین پوریا افزود: بالغ بر یک هزار و پانصد مولد اضطراری در اختیار مشترکان بزرگ برق در تهران است که استفاده از این مولد‌ها می‌تواند در ساعات اوج بار در حدود ۱۵۰ مگاوات از فشار وارد بر شبکه توزیع برق را کاهش دهد.

افشین طوسی- مجری طرح پایش مصرف برق ادارات شهر تهران نیز در این نشست با بیان این که روز سه شنبه؛ ۲۲ خردادماه برق ۱۰ دستگاه اداری ملی و استانی که اقدام به کاهش مصرف برق نکرده اند توسط نیرو‌های فنی این شرکت، قطع شد، یادآور شد: اگرچه تمامی ادارات شهر تهران، مجهز به کنتور‌های هوشمند شده و میزان مصرف برق آنان به صورت لحظه‌ای توسط این شرکت از راه دور پایش می‌شود، اما حضور میدانی ارزیابان نیز می‌تواند نقش موثری در بررسی چگونگی عملکرد مشترکان داشته باشد و به همین دلیل طی سال جاری ۳۵۰ گروه ارزیاب ضمن بررسی اقدامات ادارات و نحوه مصرف برق، آموزش‌های لازم را نیز به مسئولان دستگاه‌های مربوطه خواهند داد تا شاهد استفاده از حداکثر ظرفیت بخش اداری در زمینه کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار میان روز باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اداری موظفند یک ساعت پیش از خاتمه ساعت کاری، تجهیزات سرمایشی مورد استفاده خود را خاموش کنند و در صورتی که کاهش مصرف مورد انتظار مطابق با مصوبه هیات دولت حاصل نشود، برق اداراتی که اقدام به همکاری نکرده اند با اخطار قبلی قطع خواهد شد.

از ١٦ خرداد با تغییر ساعت کار ادارات و گرم شدن هوا برنامه مدیریت مصرف سازمان‌های دولتی و عمومی آغاز شده است؛ امسال علاوه بر این که همانند سال گذشته به سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و عمومی اطلاع رسانی شده و ضابطین نیز به این مراکز مراجعه حضوری خواهند داشت؛ فرایند کنترل مصرف بار ادارات به وسیله کنتور‌های هوشمند نیز انجام خواهد شد.

کنتور‌های هوشمند منصوبه رفتار مصرفی ادارات و سازمان‌ها را رصد و پایش کرده و سازمان‌هایی که این مصوبه را رعایت نکنند، در مرحله اول اخطار دریافت کرده و سپس برق آن‌ها به وسیله همین کنتور‌های هوشمند محدود خواهد شد.

از ابتدای هفته جاری تاکنون برای ١٠ اداره و سازمان متخلف اخطاریه صادر شده است؛ مقرر شده از هفته آینده اسامی دستگاه‌هایی که همکاری لازم را در این زمینه با صنعت برق نداشته باشند، اعلام و سپس به مراجع ذی صلاح معرفی شوند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی