تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سرپرست سازمان ملی سنجش نظام آموزش پاسخ داد

پرونده داوطلبان شبهه‌دار کنکور به‌کجا رسید؟

عبدالرسول پور عباس، سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درباره وضعیت پرونده داوطلبان شبهه‌دار کنکور گفت: هنوز هیچ نتیجه‌ای از این پرونده‌ها به سازمان ارسال نشده است.

کد خبر: ۱۶۶۵۷۴
۱۰:۴۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳

پرونده داوطلبان شبهه‌دار کنکور به‌کجا رسید؟

دیدارنیوز: سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با تاکید بر اینکه تاکید بر اینکه دیوان عدالت اداری پرونده‌های داوطلبان دارای شبهه را به هیات عالی ارجاع می‌دهد، گفت: هنوز هیچ نتیجه‌ای از این پرونده‌ها به سازمان ارسال نشده است.

عبدالرسول پور عباس، ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده داوطلبان شبهه دار کنکور اشاره کرد و گفت: ما در آزمون‌های سراسری سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ هیچ داوطلبی به عنوان داوطلب دارای شبهه نداشتیم؛ اما داوطلبانی که قبل از این سال‌ها به عنوان داوطلبان شبهه دار شناخته می‌شوند بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی پرونده آن‌ها در هیات تجدید نظر سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور و پس از آن در هیات‌های عالی تجدید نظر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر پرونده‌های داوطلبانی که شبهه دار بودند، به سمت هیات‌های عالی تجدید نظر ارجاع داده می‌شوند تا در این هیات مورد بررسی مجدد قرار بگیرند.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور تاکید کرد: در نوبت اول کنکور امسال ۲۵ داوطلب به دلیل اینکه تجهیزات تقلب به همراه داشتند به عنوان داوطلب متقلب شناخته می‌شوند و بر اساس ماده ۱۰ محرومیت‌هایی شامل این داوطلبان خواهد شد.

پورعباس یادآور شد: پرونده داوطلبانی که قبل از سال ۱۴۰۰ به عنوان داوطلب دارای شبهه شناخته می‌شدند نیز در مرحله‌ای بود که ما حکم خود را در سازمان صادر کردیم و این داوطلبان به دیوان عدالت اداری شکایت کردند. در حال حاضر دیوان پرونده این داوطلبان را به هیات عالی تجدید نظر ارجاع می‌دهد احتمالا در حال حاضر این پرونده‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. اما نتیجه‌ای به سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور منعکس نشده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی