تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
بحران در اسرائیل

بن‌گویر علیه نتانیاهو؛ برقراری آتش‌بس یعنی سرنگونی کابینه

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی اسرائیل ادعا کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در حال وقت‌کشی است و در صورت برقراری آتش‌بس در نوار غزه، کابینه او را سرنگون می‌شود.

کد خبر: ۱۶۶۵۳۰
۱۲:۴۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳

بن‌گویر علیه نتانیاهو؛ برقراری آتش‌بس یعنی سرنگونی کابینه

دیدارنیوز: وزیر امنیت داخلی اسرائیل گفت نخست‌وزیر این رژیم در حال وقت‌کشی است و در صورت برقراری آتش‌بس در نوار غزه، کابینه او را سرنگون خواهد کرد.

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی درباره طرح پیشنهادی برقراری آتش‌بس در نوار غزه و مبادله اسرا میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین گفت اگر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم با طرح غیرمسؤولانه آتش‌بس موافقت کند، کابینه او را سرنگون خواهد کرد.

براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود: نتانیاهو قول داده است که متن پیشنهادی طرح مبادله اسرا را در اختیار ما قرار دهد، اما وقت‌کشی می‌کند.

ایتامار بن گویر تاکید کرد که خودش باید به جای روسای «موساد» و «شاباک» ریاست هیأت مذاکره‌کننده این رژیم در مذاکرات را برعهده داشته باشد.

این وزیر صهیونیست همچنین گفت: تنها زمانی باید وارد مذاکره با حماس شویم که (به زعم او) به زانو درآمده باشد.

جمعه گذشته «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به حماس طرح سه‌مرحله‌ای جدیدی پیشنهاد کرده که در بردارنده نقشه راهی برای پایان دادن به درگیری‌ها در نوار غزه و آزادی اسراست.

اولین مرحله شامل آتش‌بس کلی، خروج نظامیان رژیم اشغالگر از تمامی مناطق مسکونی و آزادی برخی اسرا در نزد حماس، از جمله سالخوردگان، مجروحان و زنان و آزادی زندانیان فلسطینی است.

مرحله دوم آن شامل متوقف شدن نامحدود درگیری‌ها در ازای آزادی بقیه اسرا است.

مرحله سوم نیز در بردارنده برنامه‌ای برای آغاز بازسازی غزه جنگ‌زده است که طبق گزارش سازمان ملل، ۶۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی آن بر اثر حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی ویران شده است.

در جنگ تاکنون، بیش از ۳۶ هزار نفر از فلسطینیان بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی