تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

میزان خواب مناسب برای سنین مختلف چقدر است؟

خواب مناسب برای گروه‌های مختلف سنی چند ساعت در روز است؟ بنیاد ملی خواب آمریکا اخیرا توصیه‌های خود را برای افراد در هر سنی منتشر کرده است.

کد خبر: ۱۶۶۴۱۸
۰۹:۲۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

میزان خواب مناسب برای سنین مختلف چقدر است؟

دیدارنیوز: بنیاد ملی خواب آمریکا (thensf.org) اخیراً توصیه‌های خواب خود را برای افراد در هر سنی منتشر کرده است.

بنیاد ملی خواب آمریکا (thensf.org) اخیراً توصیه‌های خود را برای خواب افراد در هر سنی منتشر کرده است. به اعتقاد این موسسه همه به خواب مناسبی نیاز دارند، اما محققان بررسی کردند که این میزان باید اندازه‌های مختلفی داشته باشد.

تعادل در کنار ورزش منظم و رژیم غذایی مغذی کلید یک زندگی کلی سالم است. با این حال، بسیاری از مردم بدون در نظر گرفتن نحوه استفاده از این زمان حیاتی، رفتن به رختخواب را امری بدیهی می‌دانند.

به نقل از اطلاعات آنلاین، این تحقیق نشان داد افرادی که معمولاً بعد از نیمه شب به خواب می‌روند ممکن است در مقایسه با افرادی که ساعت ۱۰ شب به خواب می‌روند، ۱۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار داشته باشند. این مطالعه می‌گوید که بزرگسالان باید تا ساعت ۱۰ تا ۱۱ شب البته بسیاری از افراد به دلیل شغل، تعهدات خانوادگی و ... نمی‌توانند به این روال پایبند باشند؛ بنابراین حتی اگر فردی باید قبل یا بعد از ساعت ۱۰ تا ۱۱ بخوابد، باز هم باید به میزان مناسب استراحت کند.

توصیه‌های زیر نظر کلی در میان متخصصان مختلف سلامت از جمله متخصصان اطفال و روانپزشکان است.

۰ تا ۳ ماه: ۱۴ تا ۱۷ ساعت
۴ تا ۱۱ ماه: ۱۲ تا ۱۵ ساعت
۱ تا ۲ سال: ۱۱ تا ۱۴ ساعت
۳ تا ۵ سال: ۱۰ تا ۱۳ ساعت
۶ تا ۱۳ سال: ۹ تا ۱۱ ساعت
۱۴ تا ۱۷ سال: ۸ تا ۱۰ ساعت
۱۸ تا ۲۵ سال: ۷ تا ۹ ساعت
۲۶ تا ۶۴ سال: ۷ تا ۹ ساعت
۶۵ سال و بالاتر: ۷ تا ۸ ساعت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی