تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

وضعیت دما و بارش تا نیمه اول آبان ماه

میانگین بارش کشور به ویژه در نیمه غربی طی نیمه اول پاییز کمتر از نرمال است. از سوی دیگر بیشترین نابهنجاری مثبت دمای هوا از نیمه خرداد تا نیمه تیر و کمترین آن از نیمه مهر تا نیمه آبان مورد انتظار است.

کد خبر: ۱۶۶۲۰۲
۱۶:۵۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو بارش در فصل تابستان در سواحل خزر نرمال با گرایش به کمتر از نرمال و در جنوب و جنوب شرق کشور متمایل به بیش از نرمال است. میانگین بارش کشور به ویژه در نیمه غربی طی نیمه اول پاییز کمتر از نرمال است. از سوی دیگر بیشترین نابهنجاری مثبت دمای هوا از نیمه خرداد تا نیمه تیر و کمترین آن از نیمه مهر تا نیمه آبان مورد انتظار است.

جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از نیمه دوم خرداد ماه تا نیمه اول آبان ماه سال جاری تولید و ارائه شد. بر مبنای این گزارش، نیمه خرداد تا نیمه تیر ۱۴۰۳ (ژوئن ۲۰۲۴) دوره کم بارش کشور است. بارش این ماه برای سواحل خزر و شمال غرب نرمال پیش‌بینی شده است. در سایر مناطق کشور احتمال وقوع بارش بیش از نرمال کمتر از ۳۵ درصد است. برای بخش‌هایی از جنوب شرق کشور بارش مونسونی در محدوده نرمال با گرایش به بیش از نرمال پیش‌بینی شده است.

نیمه تیر تا نیمه مرداد ۱۴۰۳ (ژوئیه ۲۰۲۴):نیمه تیر تا نیمه مرداد عمدتا دوره بی بارش در اغلب مناطق کشور است؛ با این حال، میانگین بارش در جنوب و جنوب شرق کشور بیشتر از نرمال، در غرب سواحل خزر در محدوده نرمال با گرایش به کمتر از نرمال و در مرکز و شرق خزر در محدوده نرمال پیش بینی شده است. در این ماه احتمال وقوع بارش بیش از نرمال به نسبت ماه پیش بیشتر است.

طی نیمه مرداد تا نیمه شهریور ۱۴۰۳ (اوت ۲۰۲۴) میانگین بارش در جنوب شرق و جنوب کشور بیش از نرمال، در سواحل دریای خزر کمتر از نرمال و در سایر مناطق کشور در محدوده نرمال یا بی بارش خواهد بود. احتمال وقوع بارش بیش از نرمال در مناطق جنوبی کشور بیش از سایر مناطق و بین ۳۵ تا ۶۵ درصد پیش‌بینی می‌شود.

در نیمه شهریور تا نیمه مهر ۱۴۰۳ (سپتامبر ۲۰۲۴) میانگین بارش کشور در سواحل خزر و بخش‌هایی از شمال غرب در محدوده نرمال با گرایش به کمتر از نرمال است. در مناطقی از جنوب شرق کشور بارش مونسونی در محدوده نرمال برآورد شده است. احتمال وقوع بارش فراتر از نرمال در اغلب مناطق کشور به استثنای بخش‌هایی از جنوب شرق و سواحل خزر کمتر از ۳۵ درصد است.

از نیمه مهر تا نیمه آبان ۱۴۰۳ (اکتبر ۲۰۲۴) میانگین بارش کشو ردر محدوده کمتر از نرمال برآورد شده است.

بر اساس این گزارش احتمال وقوع بارش بیش از نرمال در مقیاس فصلی (سه ماهه) از نیمه خرداد تا نیمه مرداد (JJA)، احتمال وقوع بارش فراتر از نرمال در جنوب، غرب و جنوب غرب کشور ۳۵ تا ۶۵ درصد برای بخش محدودی از جنوب شرق فراتر از ۶۵ درصد و برای سایر مناطق کمتر از ۳۵ درصد برآورد می‌شود. از نیمه مرداد تا نیمه مهر (ASO) احتمال وقوع بارش فراتر از نرمال در جنوب شرق کشور ۳۵ تا ۶۵ درصد و برای سایر مناطق کمتر از ۳۵ درصد مورد انتظار است.

بر اساس این گزارش طی پنج ماه آینده بیشترین نابهنجاری مثبت دمای کشور طی نیمه خرداد تا نیمه تیر رخ می‌دهد، به‌طوری‌که نابهنجاری مثبت در دامنه‌های شمالی البرز، نوار شمال شرق، جنوب و جنوب غرب ۰.۵ تا ۱ درجه و در سایر مناطق ۱ تا ۲ درجه پیش‌بینی شده است. احتمال وقوع دمای بیش از نرمال در همه مناطق کشور به استثنای بخش محدودی از شمال کشور بیش از ۶۵ درصد است.

از نیمه تیر تا نیمه مرداد (ژوئیه ۲۰۲۴) میانگین دمای هوا در سواحل دریای عمان نرمال (نابهنجاری بین ۰.۵- تا ۰.۵ درجه)، سایر مناطق در یک سوم جنوبی کشور، شمال، شمال شرق و دامنه جنوبی البرز شرقی ۰.۵ تا ۱ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق کشور ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال خواهد بود. احتمال وقوع دمای بیش از نرمال در همه مناطق کشور، به استثنای بخش محدودی از جنوب شرق کشور بیش از ۶۵ درصد است.

طی نیمه مرداد تا نیمه شهریور (اوت ۲۰۲۴) میانگین دمای هوا در شمال غرب کشور ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال، در سواحل دریای عمان نرمال و برای سایر مناطق ۰.۵ تا ۱ درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

از نیمه شهریور تا نیمه مهر (سپتامبر ۲۰۲۴) میانگین دمای هوا در استان‌های واقع در شمال غرب کشور و دامنه‌های زاگرس ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق ۰.۵ تا ۱ درجه بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

طی نیمه مهر تا نیمه آبان (اکتبر ۲۰۲۴) میانگین دمای هوا در بخش محدودی از شمال غرب و غرب کشور ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال، در سواحل دریای عمان، استان‌های شرقی و مرکزی کشور نرمال و در سایر مناطق ۰.۵ تا ۱ درجه فراتر از نرمال مورد انتظار است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، درستی گزارش پیش بینی فصلی بارش و دمای هوای کشور بین ۶۵ تا ۷۰ درصد بوده و در ماه‌های گرم درستی پیش‌بینی بارش کمتر از ماه‌های سرد سال است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها