تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

نوروزی: رئیسی و مخبر از کشاورزان حمایت نمی‌کنند، دولت خواب است/ پاسخ قالیباف به نماینده

رحمت الله نوروزی، نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از دولت سیزدهم، خطاب به قالیباف رئیس مجلس گفت: همدردی با مردم سیل زده مردم مشهد کار خوبی است و ما نیز همدرد مردم مشهد هستیم، اما شما به استان خودتان توجه کردید، نه آقای رئیس جمهور نه آقای مخبر و نه فرد دیگری از کشاورزان حمایت نمی‌کند و دولت در خواب به سر می‌برد.

کد خبر: ۱۶۵۶۴۵
۰۹:۴۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳

نوروزی: رئیسی و مخبر از کشاورزان حمایت نمی‌کنند، دولت خواب است/ پاسخ قالیباف به نماینده

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نوروزی نماینده علی آباد کتول در خصوص واردات جو، گفت: گزارش نظارتی در خصوص واردات و تامین اقلام اساسی به ویژه جو در سه شنبه نظارتی مجلس قرائت خواهد شد.

رحمت الله نوروزی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری ضمن تبریک ولادت علی ابن موسی الرضا (ع) خطاب به رئیس مجلس، عنوان کرد: ما چندین بار در زمینه خرید تضمینی جو و گندم تذکراتی را داده ایم، قرار بود دولت برای گندم ۳۴ هزار میلیارد تومان تامین کند، اما نکته مهم‌تر موضوع جو است که روی دست کشاورزان مانده است.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس جمهور در سفر به مازندران هستند، در شرایط سخت فعلی به جای اینکه خرید از کشاورز انجام شود چند دلال و سلطان اقدام به واردات می‌کنند و در حال حاضر که در فصل برداشت قرار داریم با هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت باید به کشاورز کمک شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر فصل برداشت جو است و ما انتظار داریم الان که در فصل برداشت جو قرار داریم برای این مسئله جلسه گذاشته شود. همدردی با مردم سیل زده مردم مشهد کار خوبی است و ما نیز همدرد مردم مشهد هستیم، اما شما به استان خودتان توجه کردید نه آقای رئیس جمهور نه آقای مخبر و نه فرد دیگری از کشاورزان حمایت نمی‌کند و دولت در خواب به سر می‌برد.

رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر با یادآوری اینکه در روز‌های آخر کاری مجلس یازدهم قرار داریم، گفت: در خراسان رضوی و شهر مشهد تعدادی از هموطنان به رحمت خدا رفتند و سیل آمده است، اگر بنده مانند سایرین نامی از مشهد مقدس آوردم، شما ناراحت نشوید.

قالیباف تاکید کرد:، ولی در خصوص موضوع اقلام اساسی و خرید، تهیه، تامین و قیمت گذاری آن‌ها از موضوعات مهمی است که انصافا مجلس یازدهم به ویژه کمیسیون کشاورزی روی آن تلاش بسیاری شد. شما یادتان است که قانون مربوط به قیمت گذاری برای همین بحث‌ها بود تا اتفاقی به این شکل نیفتد.

رئیس مجلس تصریح کرد: گزارش کمیسیون در این رابطه تنظیم شده و در سه شنبه نظارتی قرائت می‌شود که حتما بین واردات و تولیدات داخل به ویژه جو که از اقلام اساسی است تنظیم شود. این موضوع را پیگیری و در گزارش روز سه شنبه قرائت خواهیم کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی