تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدرضا عارف هشدار داد

برخورد‌های تند باعث افزایش رویارویی‌ها شده است

محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با هشدار درباره برخورد‌های تند گشت ارشاد و تشدید خشونت در جامعه نوشت: ذهنیت امنیتی و تقابلی با جامعه، از طرفی منجر به تشدید منازعه بین ملت و حاکمیت می‌شود و از طرفی مشکلات و بحران‌های امنیتی را در سایر زمینه‌ها، به وجود خواهد آورد.

کد خبر: ۱۶۵۵۹۶
۱۱:۲۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

برخورد‌های تند باعث افزایش رویارویی‌ها شده است

دیدارنیوز: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد: نوع مواجهه برخی از نیرو‌های انتظامی که وظیفه تامین امنیت جامعه را بر عهده دارند با بخش‌هایی از جامعه که سبک زندگی متفاوتی را به هر دلیل برگزیده است، به جای فهم درست ریشه‌های بحران و نسخه‌پیچی مسوولانه و خردمندانه و نه امنیتی و تقابلی، تنها نمونه‌ای از فهم بحران و به اصطلاح مدیریت آن است که این‌گونه برخورد‌ها باعث تشدید رودررویی و منازعه در جامعه شده است.

متن یادداشت اینستاگرامی محمدرضا عارف به شرح زیر است:

«همچنان‌که نخبگان بخش‌های گوناگون جامعه مدنی، همچون نخبگان دانشگاهی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی در برهه‌های مختلف نسبت به روند حاکم بر حکمرانی در کشور و نتایج و پیامد‌های آن، بالاخص فزونی یافتن این روند در سالیان اخیر هشدار داده‌اند، بعضا شاهد بیدار شدن زشت‌های خفته‌ای هستیم که نظم و امنیت جامعه را هدف قرار داده و می‌تواند پیامد‌های مخربی بر سپهر سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور برجای گذارد.

چرایی، چیستی و چگونگی ورود به این درجه از مشکل و بحران در زمان‌های مختلف، توسط نخبگان، تجزیه، تحلیل و بررسی شده است و متاسفانه پاسخی درخور از سوی متولیان امر نیافته است. اینجانب نیز به عنوان کسی که به واسطه حضور در سطوح مختلف جامعه و ارتباطاتی که با بخش‌های گسترده‌ای از جامعه نخبگی کشور داشته و از سویی به واسطه تجربه مدیریتی که در سطوح مختلف داشته‌ام، آنچه برایم واضح و مبرهن است، ظرفیت مخرب و آسیب‌زایی است که مدیریت نخبه‌ستیز و ناکارآمد که نه تنها درک درستی از اوضاع و مختصات بحران ندارد، بلکه فراتر از آن در فقدان تدبیر و تصمیم درست، در مسیر تشدید بحران‌ها و مصائب، حرکت می‌کند.

نوع مواجهه برخی از نیرو‌های انتظامی که وظیفه تامین امنیت جامعه را بر عهده دارند با بخش‌هایی از جامعه که سبک زندگی متفاوتی را به هر دلیل برگزیده است، به جای فهم درست ریشه‌های بحران و نسخه‌پیچی مسوولانه و خردمندانه و نه امنیتی و تقابلی، تنها نمونه‌ای از فهم بحران و به اصطلاح مدیریت آن است که این‌گونه برخورد‌ها باعث تشدید رودررویی و منازعه در جامعه شده است. با نگاه تک‌ساحتی و بحران‌ساز مدیرانی که باید با شناخت درست مبانی بحران، بر آن فائق آیند، متاسفانه منجر به بازتولید بحران در سایر بخش‌ها شده است. ذهنیت امنیتی و تقابلی با جامعه، از طرفی منجر به تشدید منازعه بین ملت و حاکمیت می‌شود و از طرفی مشکلات و بحران‌های امنیتی را در سایر زمینه‌ها، به وجود خواهد آورد.

آنچه امروز در رواج و تشدید خشونت در جامعه شاهدیم و از آن جمله می‌توان به سرقت‌های مسلحانه از منازل اشاره کرد، بخش مهمی از آن به همین عدم شناخت درست از مبانی بحران و درمان آن معطوف است. امیدوارم پیش از آنکه کشور به ورطه خشونت بیشتر و آسیب‌های اجتماعی فزاینده بیفتد، اهل تدبیر و تصمیم و متولیان امر، شناخت عالمانه و نخبگی را بر تحلیل‌های سطحی‌نگرانه و تقابلی پیشی دهند و از افزایش مشکلات در جامعه به ویژه به مخاطره افتادن امنیت روانی شهروندان جلوگیری کنند.»

منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی