تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی طغیانی می‌گوید نها‌های نظارتی با دقت بیشتری تخلفات صورت گرفته را رصد کنند

ارجاع تفحص از «شستا» به قوه قضائیه

مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره تحقیق و تفحص از شرکت شستا و زیرمجموعه‌های آن توضیحاتی ارائه داد.

کد خبر: ۱۶۵۴۷۴
۱۳:۵۴ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

ارجاع تفحص از «شستا» به قوه قضائیه

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره تحقیق و تفحص از شرکت شستا و زیرمجموعه‌های آن توضیحاتی ارائه داد.

مهدی طغیانی در گفتگو با رسانه خانه ملت، با اشاره به مصوبه مجلس درباره ارسال گزارش تحقیق و تفحص از شرکت شستا وزیر مجموعه‌های آن به قوه قضائیه، گفت: در این تحقیق و تفحص که به کمیسیون اقتصادی ارجاع شده و گزارش آن مورد بررسی قرار گرفت، محور‌های زیادی داشته و در پی این تفحص عملکرد تعداد ۱۳ شرکت زیرمجموعه شستا مورد بررسی قرار گرفته است.

نماینده مردم «اصفهان» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به تعداد زیاد شرکت‌های زیر مجموعه شستا بیان کرد: از این رو این تحقیق و تفحص در بازه طولانی مدتی مورد بررسی قرار گرفت و با این حال نیازمند زمان بیشتری بود بنابراین تخلفات احصاء شده از سوی هیئت تحقیق و تفحص مجلس از شستا، تنها بخشی از تخلفات است.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه نهاد‌های نظارتی باید با دقت بیشتری این مجموعه را مورد نظارت قرار دهند، بیان کرد: با این حال در جریان این تحقیق و تفحص شرکت‌هایی نظیر ذوب آهن اصفهان، رایتل، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت توسعه دارویی تاصیکو، پتروشیمی غدیر، پتروشیمی فناوران، نفت پاسارگاد، نفت ایرانول مورد بررسی قرار گرفتند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی بیان کرد: ضرورت تغییر مسیر شستا از بنگاهداری به سهامداری، واگذاری بخشی از سهام شرکت‌های پربازده و سودساز جهت رد دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی، جلوگیری از فشار‌ها و دخالت‌ها در انتصابات افراد با هر توجیه، تجدید ارزیابی شرکت‌ها با هدف جلوگیری از سود‌های موهوم، پرداخت به موقع تعهدات نهاد‌های حاکمیتی به شرکت‌های زیر مجموعه شستا، تسهیل شرایط خروج از دارایی‌ها و بنگاه‌های غیر مولد ساز و قراردادن آن‌ها در فهرست واگذاری، از محور‌های این تحقیق و تفحص محسوب می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی