تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بهادری جهرمی مطرح کرد

آخرین تصمیم برای نهضت ملی مسکن/ از فساد چای دبش چه خبر؟

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه هیات وزیران، مصوبه حمایتی در جهت حمایت از نهضت ملی مسکن به تصویب رسید و تامین فولاد و سیمان برای ساخت و ساز برای مسکن حمایتی تضمین شد.

کد خبر: ۱۶۵۴۵۸
۱۲:۰۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

آخرین تصمیم دولت برای نهضت ملی مسکن

دیدارنیوز: سخنگوی دولت از مصوبه حمایتی دولت در جهت حمایت از نهضت ملی مسکن خبرداد.

علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مصوبات جدید دولت گفت: در جلسه امروز هیات وزیران، مصوبه حمایتی در جهت حمایت از نهضت ملی مسکن به تصویب رسید و تامین فولاد و سیمان برای ساخت و ساز برای مسکن حمایتی تضمین شد. وزارت نیرو و صمت مکلف شدند نیاز‌های لازم برای تامین فولاد و سیمان را تامین کنند. بورس کالا مکلف شد فولاد و سیمان را با نرخ‌های حمایتی و مناسب‌تر برای تامین مسکن حمایتی در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد تا کنترل بسیاری خوبی بر مصالح ساختمانی مسکن حمایتی انجام شود.

وی ادامه داد: دولت مصوبه‌ای هم برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، صنایع دستی و کسب و کار‌های خرد و متوسط که در حوزه صادرات فعال هستند، داشت. بر این اساس بانک مرکزی مجاز شد که رفع تعهد ارزی حاصل از صادرات این سه مجموعه را براساس نرخ توافقی، بپذیرند تا سود بیشتری از صادرات داشته باشند. تسهیلات دیگری هم برای آن‌ها پیش بینی شد.

بهادری جهرمی همچنین گفت: مصوبه دیگر در راستای تقویت زیرساخت‌های امنیتی و شبکه و سامانه دولتی است و همه سامانه‌های دولتی مکلف شده‌اند که نیم درصد از هزینه‌های خود را صرف تقویت زیرساخت‌ها و امنیت شبکه‌های خود کنند.

وی در خصوص مراحل کشف و معرفی فساد «چای دبش» در دولت نیز اظهار کرد: میزگرد‌هایی در صداوسیما در این خصوص این پرونده برگزار شد و رئیس قوه قضائیه هم توضیح داد. از شهریور ۱۴۰۱ نهاد‌های نظارتی درون قوه مجریه با گزارش‌های داخلی، برخی فساد‌ها و تخلفات مربوط به پرونده موسوم به چای دبش را دریافت کرده و از همان لحظه با همکاری با وزارت اطلاعات و وزرای وقت صمت و وزیر جهاد کشاورزی، اقدامات لازم برای شناسایی اموال، برای جلوگیری از خارج کردن برخی اموال و افراد و شناسایی شرکت‌های صوری انجام شد و این اقدامات تا حوالی اسفند منجر به تشکیل پرونده شد. روش دولت این است که اولین برخوردکننده با فساد در هر سطحی باشد. در اسفند توسط نهاد نظارتی دولت، پرونده تقدیم قوه قضائیه و قرار‌های لازم صادر شد.

مطلب مرتبط:

فساد چای دبش/ اژه‌ای: وزیر سابق جهاد به ۳ سال زندان محکوم شد

قاضی‌القضات: پرونده «چای دبش» ذهن مردم را مشغول کرده است

موضوع «کاظم صدیقی» باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد/ چای دبش را لاپوشانی کردند

علیرضابیگی: مردم از چپاول «چای دبش» نتیجه می‌گیرند که اموال آن‌ها بلاصاحب است!

جعفرزاده: رئیسی و بایدن دو دوره‌ای نمی‌شوند/ رئیس‌جمهور تیم اقتصادی‌اش را تغییر دهد

اتاق فکر «رئیسی» و آدرس اشتباه

رشیدی‌کوچی: آقای رئیسی، از فساد چای دبش چه خبر؟

سخنگوی دولت با بیان اینکه تا الان ده‌ها گزارش و گردش کار انجام شده است، گفت: این پرونده دو جنبه دارد؛ یک جنبه اموالی است که از بیت المال تفویت شده در عدم رفع تعهد ارزی و یک جنبه درباره تخلف افراد است و دولت معتقد است به هر دو جنبه باید به دقت رسیدگی شود. افکار عمومی دنبال این است که منابع از کشور خارج نشود و برگردد. نظر دولت این است که در کوتاه مدت همه خسارت‌ها جبران شود.

وی اضافه کرد: مطابق گزارش‌های وزارت اطلاعات، مجموع اموال شناسایی شده در این پرونده، پیش بینی می‌شود که جبران حقوق تفویت شده را داشته باشد. املاک و تجهیزات کارگاهی، مواد اولیه و محصولات از شرکت‌های مختلف شناسایی شده است و پیشنهاد ما این است که این بخش در اولویت رسیدگی واقع شود؛ و جنبه تخلفات افراد هم رسیدگی شود.

وی اضافه کرد: دولت در گزارش دادن این تخلف و جرم پیشگام بوده و با سرعت تمام همکاری لازم را دارد، زیرا نگاه دولت ضدفساد بوده است. در اینجا برخی پرونده‌ها با هم خلط می‌شود، برخی پرونده‌ها که اسم افراد هم آمده جنبه تصمیمات مدیریتی دارد و در حوزه نهاده‌های اساسی بوده است که منجر به صدور رای جرم شده است و حوزه تخلفات فردی است. البته نظر دستگاه‌های نظارتی درون و خارج دولت و حقوقدانان این است که جرمی اتفاق نیفتاده است و تخلف بوده است. دولت با جدیت حتما پیشگاه شناسایی با هر فسادی خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی