تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
اورونوف و ترابی به رقبا رحم نمی‌کنند

زوج مخوف در پرسپولیس!

یک روزنامه ورزشی با تحسین عملکرد ستاره ازبکستانی سرخپوشان، نوشت: یکی از دلایل موفقیت و پیروزی‌های پرسپولیس در دیدار‌های اخیر زوج مخوف مهدی ترابی و اوستون اورونوف است.

کد خبر: ۱۶۵۴۴۳
۱۰:۳۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

زوج مخوف در پرسپولیس!

دیدارنیوز: اوستون اورونوف آن قدر به سبک بازی مهدی ترابی ایمان آورده که او را بهترین پارتنر خود می‌خواند.

یکی از دلایل موفقیت و پیروزی‌های پرسپولیس در دیدار‌های اخیر زوج مخوف مهدی ترابی و اوستون اورونوف است. شکی وجود ندارد این دو از بازی کنار یکدیگر لذت می‌برند و این را می‌شود در تک تک لحظات بازی پرسپولیس به وضوح به چشم دید.

فوتبال ورزشی داروینی است که در آن موفق‌ترین تیم‌ها یا اثرگذارترین تیم‌ها با جراتشان برای ابداع و امتحان کار‌های جدید تعریف می‌شوند. نکته‌ی اساسی فوتبال این است که زوج سازی اهمیت زیادی دارد و تیم‌هایی که توانسته اند این زوج سازی را بیشتر انجام دهند نتایج بهتری گرفته اند.

به طور مثال می‌توان به زوج افسانه‌ای خط میانی سابق بارسا یعنی ژاوی و اینیستا اشاره کرد.

لیونل مسی بازیکن مهمی است، اما به قول پپ گواردیولا، هر آنچه بارسلونا اکنون دارد و هر آنچه از این تیم به میراث مانده، به لطف دو مغز متفکر وسط زمین بوده است. همه گفتند این دو نمی‌توانند کنار هم بازی کنند، اما اشتباه می‌کردند. در واقع ژاوی در کتاب اینیستا به این موضوع اشاره کرده و گفته است ما به دنیا اثبات کردیم آن‌ها اشتباه می‌کردند. هرچه بیشتر استعداد داشته باشید، همه چیز بیشتر ممکن می‌شود. هردوی ما نیازی نداشتیم در زمین حرف بزنیم. شاید نهایت چیزی که گفته باشم این بود که کمی نزدیکم شود، همین! نه بیشتر و نه کمتر. آندرس از آن بازیکنانی است که دوست ندارد در کل بازی اصلا حرف بزند. ما قادر به درک عالی یکدیگر بودیم، می‌توانم به جرات بگویم فقط با یک نگاه، منظور هم را می‌فهمیدیم.

الکس فرگوسن این دو را بهترین زوج‌های خط میانی جهان خواند و هنوز هم خیلی این حرف را باور دارند. در مثل جای هیچ مناقشه‌ای نیست؛ امروز اوستون اورونوف و مهدی ترابی با کمترین بازی کنار هم به هماهنگی زیادی رسیده و چشم بسته یکدیگر را پیدا می‌کنند.

شاید دلیل اصلی این هماهنگی عجیب، تکنیک بالای هر دو بازیکن باشد. ستاره‌هایی که مثل آب خوردن مدافعان حریف را دریبل می‌زنند و برای پاس دادن به یکدیگر رقابت عجیبی دارند. یک و دو‌های ترابی و اورونوف هم مثالزدنی و در لیگ برتر ما بی نظیر است. این زوج مخوف می‌تواند حتی پرسپولیس را به افتخارات بزرگتری برساند و شاید یکی از دلایل تمدید مهدی ترابی با تیم فعلی اش همین ستاره ازبک باشد. به نظر شما این طور نیست؟!

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر