تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
راستینه می‌گوید لایحه عفاف و حجاب آماده ابلاغ برای اجراست

نماینده مجلس: در بحث زن، زندگی و آزادی همه آسیب دیدیم

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمام ایرادات لایحه عفاف و حجاب برطرف شده و آماده ابلاغ برای اجراست، گفت: باید هزینه داده و کار‌های انقلابی و فرهنگی انجام دهیم. در بحث زن، زندگی و آزادی همه آسیب دیدیم لذا باید برای بهبود وضع فرهنگی همگی پای کار باشیم.

کد خبر: ۱۶۵۳۳۱
۱۴:۴۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

نماینده مجلس: در بحث زن، زندگی و آزادی همه آسیب دیدیم

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: تمام ایرادات لایحه عفاف و حجاب برطرف شده و آماده ابلاغ برای اجرا است.

احمد راستینه در در اولین جلسه فراکسیون گام دوم مجلس دوازدهم گفت: تمام ایرادات شورای نگهبان در لایحه عفاف و حجاب برطرف شده و آماده ابلاغ است.

وی ادامه داد: چند ایراد قانونی به لایحه وجود داشت که در آن نقش قانونی در برخورد با کشف حجاب و هنجارشکنان را تضعیف کرده بود لذا به اصلاح نیاز داشت.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی با اشاره به عملکرد این کمیسیون گفت: کمیسیون فرهنگی مواردی همچون خانواده و جوانی جمعیت، ساماندهی فضای مجازی، ورزش و عفاف و حجاب را دنبال کرد؛ قانون جوانی جمعیت بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی و در کمیسیون ویژه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و نهایی شد.

فضای مجازی باید ساماندهی شود

وی ادامه داد: طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی موسوم به طرح صیانت هم در این مجلس پیگیری شد؛ در کشور ما رهاشدگی عرصه فضای مجازی مشکلاتی را در پی داشته است و باید این فضا ساماندهی شود.

راستینه اضافه کرد: باید هزینه داده و کار‌های انقلابی و فرهنگی انجام دهیم. در بحث زن، زندگی و آزادی همه آسیب دیدیم لذا باید برای بهبود وضع فرهنگی همگی پای کار باشیم.

راستینه با اشاره به بررسی لایحه عفاف و حجاب گفت: درباره عفاف و حجاب هم از دستگاه‌های متولی دعوت شد تا درباره اقدامات خود برای اجرای این قانون به مجلس گزارش دهند. لایحه عفاف و حجاب به مجلس آمد، اما ایرادات اساسی داشت که رفع کردیم و امروز تقریبا تمام ایرادات آنان رفع شده است و رایزنی با شورای نگهبان شده و آماده ابلاغ است. چند ایراد بود که نقش قانون در برخورد با کشف حجاب و هنجارشکنان تضعیف شده بود که نیاز به اصلاح داشت. به هر صورت با تایید شورای نگهبان این قانون برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه باید سهم فرهنگ از بودجه افزایش یابد، افزود: نمایندگان در مجلس یازدهم نگاه فرهنگی داشتند و لذا همه کمک کردند، باید این نگاه فرهنگی در مجلس آینده هم باشد. سهم فرهنگ از بودجه نیم درصد به ۳ درصد در مجلس یازدهم افزایش پیدا کرد که باید این نگاه در مجلس بعدی تداوم داشته باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها