تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

بازار خودرو؛ ریزش ۵۰ میلیونی خودروی مونتاژی +جدول

در بازار خودروی ایران، در حالی که یک خودرو از محصولات بهمن‌موتور ۵۰ میلیون تومان ارزان شد، اما همچنان نرخ خودرو‌های داخلی به کما رفته است.

کد خبر: ۱۶۵۰۲۶
۰۹:۵۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳

بازار خودرو؛

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز، سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، در بیشتر محصولات نزولی یا ثابت گزارش می‌شود؛ در این بین یک خودرو مونتاژی ۵۰ میلیون تومان ارزان شد.

قیمت خودرو امروز، نسبت به روز‌های اخیر تغییر چندانی پیدا نکرده است. در حالی که یک خودرو از محصولات بهمن‌موتور ۵۰ میلیون تومان ارزان شد، اما همچنان نرخ خودرو‌های داخلی به کما رفته است.

با توجه به قیمت‌های وب‌سایت ایران‌جیب، بازار خودرو از ابتدای روز جاری باثبات گزارش می‌شود.

قیمت خودرو در بازار داخلی

قیمت خودرو صبح امروز نسبت به گذشته افت و خیز چندانی نداشته است.

کوییک S، محصول اقتصادی سایپا، از روز گذشته تاکنون چهار میلیون تومان ارزان شد؛ چنان‌که اکنون با نرخ ۴۳۶ میلیون تومان در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

اطلس، جدید‌ترین محصول سایپا، نیز با کاهش ۳.۵ میلیون تومانی، در حال حاضر ۵۸۱ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی قیمت‌گذاری می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴، محصول لوکس ایران‌خودرو، با ۱۰ میلیون تومان افت بها، به قیمت یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

رانا پلاس از دیگر خودرو‌های خاص و پرطرفدار ایران‌خودرو با کاهش هفت میلیون تومانی به قیمت ۶۳۵ میلیون تومان در بازار آزاد به فروش می‌رود.

بازار خودرو؛

قیمت خودرو‌های خارجی

قیمت خودرو‌های مونتاژی نیز به‌جز چند محصول باثبات گزارش می‌شود.

دیگنیتی پرایم، محبوب‌ترین محصول بهمن‌موتور که در دسته کراس اوور‌های کوپه قرار دارد، با کاهش ۳۰ میلیون تومانی در کانال‌های معاملاتی با قیمت یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری می‌شود.

کی‌ام‌سی J۷ اولین خودرو با لوگوی جدید کرمان‌موتور نیز با افت ۲۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

تیگو ۷ پرو پرمیوم این محصول جذاب با آینه الکتروکرومیک تنها محصول مدیران‌خودرو است که نسبت به روز‌های گذشته ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت پیدا کرده و با دو میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بستیون T۷۷، محصول جذاب بهمن‌موتور، با کاهش چشمگیر ۵۰ میلیون تومانی، دو میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بازار خودرو؛

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان