تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
محمد باقری می‌گوید ما شاهد بیداری جهانی علیه اسرائیل هستیم

نماینده مجلس: ان‌شاالله به‌زودی خاورمیانه بدون اسرائیل را شاهد باشیم

محمد باقری، عضو هیات رئیسه فراکسیون مستقلین ولایی مجلس با اشاره به اینکه خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند، گفت: ان‌شاءالله به زودی منطقه خاورمیانه بدون اسرائیل را شاهد باشیم.

کد خبر: ۱۶۴۹۲۷
۱۳:۱۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

نماینده مجلس: ما شاهد بیداری جهانی علیه اسرائیل هستیم

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتراض دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی حادثه کم‌نظیری را در تاریخ دانشگاه‌های آمریکا و اروپا خلق کرده است، گفت که خیزش دانشجویی علیه جنایات رژیم صهیونیستی، نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند.

محمد باقری در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: از همان روز‌های اول جنگ غزه ایران اعتراضات خود را در عرصه بین‌المللی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد، اما کشور‌های اروپایی و آمریکایی سکوت کردند. اکنون بعد از گذشت حدود هشت ماه از این جنایات دانشجویان آمریکایی وارد عرصه شده و اعتراضشان را به جنایات اسرائیل اعلام کردند. به نظر می‌رسد ما شاهد بیداری جهانی علیه اسرائیل هستیم.

این نماینده مجلس اعتراضات دانشجویی را حادثه کم‌نظیر در تاریخ دانشگاه‌های آمریکا و اروپا دانست و گفت: ما این اعتراضات را به فال نیک گرفته و آن را عاملی برای جهانی شدن اعتراضات صهیونیستی می‌دانیم. انتظار می‌رود دولت‌ها و سایر کشور‌ها به این خیزش پیوسته و مقابل اسرائیل جبهه‌گیری کرده و مقاومت کنند تا ان‌شاءالله هر چه سریع‌تر شاهد نابودی اسرائیل باشیم.

باقری با بیان اینکه مردم دنیا فجایع بشری را در غزه دیدند، گفت: خیزش دانشجویی علیه جنایات رژیم صهیونیستی نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند. ان‌شاءالله به زودی منطقه خاورمیانه بدون اسرائیل را شاهد باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
0
0
نماینده مجلس یعنی حرف مفت .....حیف از پولی که خرج این مجلس شود.
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر