تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زور بایرن مونیخ در آلمان به مادریدی‌ها نرسید

وینی فرشته نجات رئال؛ وعده دیدار در برنابئو!

نبرد تماشایی بایرن مونیخ و رئال مادرید در دور رفت از مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید تا تکلیف اولین فینالیست در ورزشگاه برنابئو مادرید مشخص شود.

کد خبر: ۱۶۴۷۲۹
۰۹:۰۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳

وینی فرشته نجات رئال؛ وعده دیدار در برنابئو!

دیدارنیوز: مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا با تساوی ۲ بر ۲ بایرن مونیخ و رئال مادرید آغاز شد.

جدال داغ و جذاب بایرن مونیخ و رئال مادرید در دور رفت از مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. یک پاس گل استادانه، یک شلیک مهارنشدنی و ۲ پنالتی باعث شد شب پرحادثه مونیخ بدون تعیین برنده به پایان برسد و مسابقه هفته آینده در برنابئو از نقطه صفر آغاز می‌شود.

وینیسیوس جونیور روی پاس در عمق دقیق تونی کروس رئال مادرید را پیش انداخت، اما بایرن مونیخ در ابتدای نیمه دوم به بازی برگشت و لروی سانه با یک شلیک محکم کار را به تساوی کشید؛ پیش از آنکه هری کین از روی نقطه پنالتی بایرن را پیش بیندازد. بایرن فرصت افزایش اختلاف را داشت، اما موقعیت‌ها از دست رفت تا اینکه وینیسیوس از روی نقطه پنالتی همه‌چیز را مساوی کرد.

وینی فرشته نجات رئال؛ وعده دیدار در برنابئو!

جدال بایرن و رئال بعد از ۵ سال وقفه بار دیگر به شب‌های داغ لیگ قهرمانان اروپا اضافه شد؛ این بار به شکلی نسبتاً غیرمنتظره و با کنار رفتن ۲ مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر انگلیس. توماس توخل بعد از به باد رفتن رویای قهرمانی لیگ به دنبال نجات فصل پرنوسان بایرن است و کارلتو به عنوان پرافتخارترین سرمربی تاریخ لیگ قهرمانان بعد از قرارگیری در آستانه فتح لالیگا، به جست‌وجوی جدیدترین جام اروپایی رئال مادرید به مونیخ آمده بود.

رقابت داغ ۲ تیمی که روی هم ۲۰ عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا (یا جام باشگاه‌های اروپا) را در کارنامه دارند، با حملات پی‌درپی بایرن مونیخ به نقطه آغاز رسید. لروی سانه در نخستین دقیقه مسابقه صاحب موقعیت جدی گلزنی شد، اما شلیک بازیکن سابق منچسترسیتی از زاویه تنگ با مهار مناسب آندری لونین راه به جایی نبرد.

هجمه‌های نصفه و نیمه میزبان به سد تدافعی رئال برخورد کرد و ۶ شوت متوالی شاگردان توخل در ۱۵ دقیقه اول راهی به دروازه لونین پیدا نکرد. مقاومت لوس بلانکوس در مقابل حریف موفقیت‌آمیز بود و شاگردان آنچلوتی با اولین شوت خود در دقیقه ۲۴ به گل رسیدند؛ پاس استثنایی تونی کروس با عبور از چندین بازیکن بایرن از میانه زمین به آستانه محوطه جریمه رسید تا فرار در عمق وینیسیوس جونیور و خروج نصفه و نیمه نویر به گل رئال مادرید تبدیل شود.

کهکشانی‌ها در کنترل بازی در نیمه اول موفق نشان دادند و بازی با همان نتیجه یک بر صفر به نیمه‌راه رسید. آغاز ۴۵ دقیقه دوم، اما به معنی آغاز طوفان بود. نخستین فرصت عالی را کروس رقم زد، اما شلیک منحرف‌شده و خطرناک او با واکنش شیرجه‌ای نویر دفع شد تا کمتر از ۲ دقیقه بعد بایرن به گل تساوی برسد. لروی سانه با حرکت پا به توپ زیبای خود از سمت راست به محوطه جریمه رسید، یک بازیکن را جا گذاشت و با یک شلیک مهار نشدنی و محکم زاویه نزدیک دروازه لونین را هدف قرار داد تا حساب کار یک بر یک شود.

موج حملات بایرن ادامه داشت و گل دوم خیلی زود از راه رسید. ورود موسیالا به داخل محوطه جریمه رئال مادرید از سمت چپ با خطای لوکاس واسکس همراه شد تا داور به نقطه پنالتی اشاره کند. هری کین پشت توپ ایستاد، لونین را فریب داد و توپ را در خلاف جهت حرکت او به تور دروازه رئال مادرید پیوند زد.

باواریایی‌ها تازه جان گرفتند. کین بلافاصله می‌توانست صاحب یک فرصت تک‌به‌تک شود، اما توپ از پایش جدا شد. مهاجم تیم ملی انگلیس دقایقی بعد بار دیگر دروازه لونین را تهدید کرد، اما توپ با اثرگذاری رودیگر به کرنر رفت و روی این ارسال ضربه سر خطرناک دایر به جایی نرسید. در طرف دیگر زمین پاس در عمق بلند و درخشان لوکا مودریچ می‌توانست قصه گل اول را تکرار کند، اما زاویه حاده پیش روی وینیسیوس برای گلزنی کافی به نظر نمی‌رسید.

دقایقی بعد خطای کیم مین جائه روی رودریگو در داخل محوطه جریمه مسیر حرکت بازی را تغییر داد. رئال مادرید به پنالتی رسید و وینیسیوس با فریب نویر بار دیگر بازی را به تساوی کشاند.

وینی فرشته نجات رئال؛ وعده دیدار در برنابئو!

ادامه حملات ۲ تیم بی‌ثمر ماند تا بازی با همان نتیجه ۲ بر ۲ به اتمام برسد. مسابقه برگشت چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه جدید سانتیاگو برنابئو برگزار می‌شود.

در دیگر دیدار این مرحله امشب دورتموند پذیرای شاگردان لوئیس انریکه در پاری‌سن ژرمن است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور