تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
کارفرمای واردات مترو برای ۲۰۰۰ واگن وزارت کشور بود

زاکانی: اختلاف‌نظر‌ها رفع شده، واگن‌ها وارد می‌شود

علیرضا زاکانی، شهردار تهران درباره ماجرای پرحاشیه واردات واگن‌های متروی چینی گفت: اختلاف نظر‌هایی برای واردات از چین به وجود آمد و اعتراض رییس شورای شهر هم به رعایت نشدن زمان ۱۰ روزه تعیین شده در قرارداد بود که اختلاف نظر‌ها رفع شده و واگن‌ها در سال جاری وارد کشور می‌شود.

کد خبر: ۱۶۴۰۴۰
۱۱:۴۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۳

زاکانی

دیدارنیوز: شهردار تهران گفت: با رفع اختلاف نظر‌ها واگن‌های مترو در سال جاری از چین وارد کشور می‌شود.

علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: همانطور که در دور اول انتخابات از همه ظرفیت شهرداری برای مشارکت حداکثری مردم استفاده کردیم و از دستگاه‌های مجری، پشتیبانی کردیم در مرحله دوم نیز همین کار را ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به نصب دوربین بر روی البسه حریم‌بان‌ها، ادامه داد: این اقدام در جهت سامان یافتن و ایجاد شرایط، امری کلی است تا دستگاه‌های مسوول بتوانند ثبت و ضبط کنند.

زاکانی با اشاره به واردات واگن مترو از چین در سالجاری، گفت: کارفرمای واردات مترو برای ۲۰۰۰ واگن وزارت کشور بود. برای واردات ۱۰۷۱ دستگاه طی دو قرارداد زحمت‌های اولیه کشیده شده بود، اما اختلاف نظر‌هایی برای واردات از چین به وجود آمد و اعتراض رییس شورای شهر هم به رعایت نشدن زمان ۱۰ روزه تعیین شده در قرارداد بود که اختلاف نظر‌ها رفع شده و واگن‌ها در سال جاری وارد کشور می‌شود.

شهردار تهران از واگذاری فروشگاه شهروند از طریق بورس خبر داد و گفت: بناست که این چنین شود، اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر