تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس مطرح کرد

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با دلار ۶۵ هزار تومانی همخوانی ندارد/ پس عدالت کجاست؟

علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه متناسب‌سازی ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان با دلار ۶۵ هزار تومانی همخوانی ندارد، گفت: از مسئولان می‌خواهم تصور کنند که حقوق یک‌ماه‌شان به اندازه حقوق بازنشستگان است؛ آیا خودتان می‌توانید هزینه‌های زندگی‌تان را طوری تنظیم کنید که دوران بازنشستگی لذت‌بخشی سپری کنید؟ پس عدالت کجاست؟ بازنشستگان مستحق گذران زندگی با کار کردن در تاکسی‌های اینترنتی نیستند و فورا باید به این وضعیت رسیدگی شود.

کد خبر: ۱۶۳۸۴۸
۱۹:۴۲ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۳

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با دلار ۶۵ هزار تومانی همخوانی ندارد

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس می‌گوید مقرر شده بود ۴۰ درصد از ۹۰ درصد همسان‌سازی امسال شامل بازنشستگان شود؛ اما آن زمان دلار ۵۰ هزار تومان بود و الان ۶۵ هزار تومان! با این وضعیت آیا می‌‎توان هزینه‌های زندگی را طوری تنظیم کرد که دوران بازنشستگی لذت‌بخشی داشت.

علیرضا منادی سفیدان در گفتگو با خانه ملت ضمن تبریک روز ملی منابع انسانی، عنوان کرد: متأسفانه بسیاری از مناسبت‌هایی که برای تقویم کشورمان انتخاب می‌کنیم، در یک تبریک خشک و خالی خلاصه می‌شود و ثمره‌ای برای جامعه مخاطب ندارد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی از ۲۵ فروردین‌ماه به عنوان روز ملی منابع انسانی یاد می‌کنیم، یعنی این مناسبت باید برای همه مهم باشد، نه در سخن، بلکه در عمل؛ یکی از مصادیق منابع ارزشمند انسانی کشورمان، معلمان شریف هستند که با وجود رتبه‌بندی و افزایش نسبی حقوق، هنوز هم آنگونه که شایسته است، به حق خود نرسیده‌اند.

وی تصریح کرد: همانطور که می‌دانید، در مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه مقرر شده بود ۴۰ درصد از ۹۰ درصد همسان‌سازی امسال شامل بازنشستگان شود؛ اما آن زمان دلار ۵۰ هزار تومان بود و الان ۶۵ هزار تومان! از مسئولان و متولیان امر می‌خواهم تصور کنند که حقوق یک‌ماه‌شان به اندازه حقوق بازنشستگان است؛ آیا خودتان می‌توانید هزینه‌های زندگی‌تان را طوری تنظیم کنید که دوران بازنشستگی لذت‌بخشی سپری کنید؟

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تأکید کرد: پس عدالت کجاست؟ بازنشستگان مستحق گذران زندگی با کار کردن در تاکسی‌های اینترنتی نیستند و فورا باید به این وضعیت رسیدگی شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر