تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر امام خبر داد

تشکیل پرونده برای اختلاس ۲ میلیون دلاری

چند روز پس از اختلاس دو میلیون دلاری در بندر امام خمینی خوزستان، دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان از تشکیل پرونده قضایی خبر داد.

کد خبر: ۱۶۳۷۱۹
۱۸:۰۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳

تشکیل پرونده برای اختلاس میلیون دلاری

دیدارنیوز: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر امام خمینی (ره) در استان خوزستان از تشکیل پرونده قضایی در رابطه با موضوع اختلاس صورت گرفته در مجتمع بندری این شهرستان خبر داد.

به نقل از رسانه قوه قضائیه، محمدرضا جعفری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر امام خمینی (ره) گفت: به دنبال گزارش اداره بنادر و کشتیرانی استان خوزستان از اختلاس صورت گرفته در مجتمع بندری امام خمینی (ره)، پرونده قضایی تشکیل و تحقیقات مقدماتی آغاز شد.

وی افزود: تحقیقات و اقدامات لازم برای شناسایی عوامل مرتبط با متهم و دخیل در پرونده ادامه دارد و با متخلفین در این پرونده طبق قانون برخورد خواهد شد.

مطلب مرتبط:

جزییات اختلاس ١٠٨ میلیارد تومانی در بندر امام!

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی