تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
متاسفانه در داخل کشور برای ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها با موانعی روبرو شده‌ایم

چمران: یک فرد در وزارت کشور، مانع ورود واگن و اتوبوس‌ شده/ در حال خشکاندن درختان هستند!

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران گفت: متاسفانه فردی که در وزارت کشور مسئولیت دارد برای ورود واگن‌ها و اتوبوس‌ها چالش ایجاد کرده است!

کد خبر: ۱۶۳۶۹۷
۱۱:۵۶ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳

چمران: یک فرد در وزارت کشور، مانع ورود اتوبوس‌های برقی شده!

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر تهران نسبت به ممانعت از ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌های برقی وارداتی از چین به داخل کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه فردی که در وزارت کشور مسئولیت دارد برای ورود واگن‌ها و اتوبوس‌ها چالش ایجاد کرده است!

مهدی چمران صبح امروز پیش از آغاز دویست و بیست و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران، با اشاره به دستور جلسات امروز شورای شهر تهران اظهار کرد: یک فوریت اصلاحیه حق‌الجلسه همکارانی که در کمیسیون‌های خارج از مجموعه شهرداری تهران شرکت می‌کنند، در جلسه امروز مورد بررسی قرار خواهد گرفت به طوری که این حق‌الجلسه از سال ۹۲ تغییری نکرده و امروز یک فوریت آن مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: اصلاحیه تعیین بهای خدمات فرهنگی و تفریحی از جمله باغ پرندگان از دیگر مواردی است که در جلسه امروز به آن پرداخته خواهد شد و در ادامه نیز عوارض ورودیه ماشین‌آلات به سازمان میادین مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در ادامه جلسه به بررسی پرونده باغات و نامگذاری چند معبر پرداخته خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به پیشنهاداتی در ارتباط با خانه باغ‌ها تصریح کرد: تکلیف باغات که در مقیاس کوچک و بزرگ مشخص است و شهرداری تهران تلاشش براین است که این باغات را خریداری و به فضای عمومی تبدیل کند، اما متاسفانه در خانه باغات شاهد هستیم که برخی از افراد در حال خشکاندن درختان هستند و به همین جهت پیشنهاداتی از سوی معاونت شهرسازی شهرداری تهران حدود ۶ ماه پیش داده شده است و ما نیز در کمیسیون‌های شهرسازی خدمات شهری و حتی عمران پیشنهاداتی را برای این مسئله تهیه کرده‌ایم.

چمران همچنین در ارتباط با آماده‌سازی پایتخت در آستانه عید فطر گفت: قاعدتا مجموعه‌های مربوطه نیز از شب گذشته و امروز شهر را برای این مسئله آماده خواهند کرد.

وی در ارتباط با اظهارات فروزنده؛ معاون شهردار تهران مبنی بر ساخت ۵ هتل در ۵ بوستان پایتخت گفت: این مسئله تنها در حد یک ایده است و هنوز مصوبه‌ای مبنی بر اینکه در کدام بوستان‌ها هتل ساخته شود وجود ندارد، همانند شهربازی که قرار بود شهرداری تهران بسازد و حتی یک فوریت آن در صحن شورا تصویب شد، اما در ادامه با چالش روبرو شد.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به ادامه‌دار بودن مشکلات ورود واگن‌ها و اتوبوس‌های برقی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه قرارداد‌های این موارد از ماه‌ها پیش بسته شده، اما متاسفانه ما در داخل کشور برای ورود واگن‌های مترو و اتوبوس‌ها با موانعی روبرو شده‌ایم.

چمران تصریح کرد: این موانع مربوط می‌شود به مجموعه وزارت کشور البته نه خود وزیر کشور بلکه زیرمجموعه‌های این وزارتخانه که جلوی ورود اتوبوس‌ها و واگن‌ها گرفته شده است و جالب است که فرد مسئول در وزارت کشور خود را کارفرما می‌داند و می‌گوید مطابق قانون جلوی این کار را گرفته است و قاعدتا این ممانعت و اختلال در ورود واگن‌های مترو و اتوبوس ضررش به مردم می‌رسد و نفعش به ... و این درحالی است که مردم هر روز مشکلاتی را در ارتباط با حوزه حمل و نقل عمومی دارند و امیدواریم این مسئله هرچه سریعتر برطرف شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار بیشتر
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی