تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
احتمال تغییر عناوین دروس در سال ۱۴۰۵

کتاب‌های درسی تغییر می‌کنند؟

مهدی باقری، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تالیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش می‌گوید که کتاب‌های درسی در سال تحصیلی جدید تغییری نمی‌کنند و از احتمال تغییر عناوین دروس در سال ۱۴۰۵ خبر داد.

کد خبر: ۱۶۳۶۸۲
۰۹:۴۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳

کتاب‌های درسی تغییری می‌کنند؟

دیدارنیوز: مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تالیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با بیان کتاب‌های دوره اول ابتدایی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ تغییری نکرده است گفت: کار تغییر کتب درسی در مرحله کارشناسی است و براساس برنامه ریزی‌های درسی، احتمال تغییر جدول عناوین دروس وجود دارد به طوریکه ممکن است اجرای آزمایشی دروس در سال ۱۴۰۴ و اجرای سراسری آن در سال ۱۴۰۵ محقق شود.

سید مهدی باقری، در خصوص تغییر کتاب‌های درسی گفت: کار تغییر کتب درسی در مرحله کارشناسی است و براساس برنامه ریزی‌های درسی احتمال تغییر جدول عناوین دروس وجود دارد.

وی با بیان اینکه تغییر کتاب‌های درسی به اوایل دهه ۹۰ یعنی سال ۹۰-۹۱ بازمی گردد افزود: زمانی ۱۰ ساله از تالیف کتاب‌ها گذشته، هرچند اصلاحات، افزوده‌ها و غنی سازی‌هایی انجام شده، اما در چندسال اخیر به دنبال طراحی و تکمیل برنامه‌های درسی و منابع آموزشی بودیم و اکنون در مرحله‌ای هستیم که عناوین دوره اول ابتدایی و راهنمای برنامه درسی در حال تکمیل و تیم‌های تالیف در حال تشکیل هستند، اما به این معنا نیست که مهر ماه ۱۴۰۳ کتاب تغییر یافته روی میز دانش آموز است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تالیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه فرآیند تغییر کتب درسی باید انجام شود ادامه داد: تیم‌های تالیف، عناوین دروس را باهم تغییر و بسته آموزشی تهیه می‌شود، سپس تعدادی از معلم‌ها تک تک دروس را در کلاس‌های خود به صورت آزمایشی اجرا می‌کنند؛ پس از تکمیل اجرای آزمایشی تدریجی در چند استان، در نهایت دروس تغییر کرده در مرحله اجرای سراسری قرار می‌گیرد.

باقری با بیان اینکه کتاب‌های دوره اول ابتدایی برای سال ۱۴۰۳ تغییر نمی‌کند عنوان کرد: ممکن است اجرای آزمایشی و تدریجی دروس در سال ۱۴۰۴ و اجرای سراسری آن در سال ۱۴۰۵ محقق شود.

وی رویکرد جدید را بازخوانی و بازنویسی شایستگی‌های عمومی مدنظر اسناد تحولی عنوان کرد و گفت: بخشی از این شایستگی‌ها ناظر به نیاز‌های جدید دانش آموزان است. بسته‌های جدید آموزشی باید به شایستگی‌های پایه یادگیری دوره اول ابتدایی متعهد باشند و دانش آموزان را به شایستگی برسانند. همچنین در بخش دیگر فرآیند برنامه‌ریزی درسی، امکان اختیار به مدرسه باید بیشتر شود تا مدرسه فضای برنامه آموزشی خود را مدیریت کند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تالیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، تغییر کتب را نیازمند طی مسیر قانونی دانست و افزود: عناوین جدید دروس باید به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و بعد در فرآیند مسیر کارشناسی و اجرای آزمایشی، اصلاح و تکمیل شود.

باقری با بیان اینکه اقتضائات کتاب درسی از جمله تصویرگری، زبان کودک، اقتضائات رشدی در تولید محتوای بسته‌های جدید آموزشی لحاظ می‌شود گفت: اگر تغییری صورت گیرد، کلیه کتاب‌ها مشمول تغییر قرار می‌گیرند و بسته آموزشی جدیدی خواهیم داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد