تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
قرار بود تورم ابتدا نصف و بعد هم تک رقمی شود، اما به طور وحشتناکی چندصد برابر شده است

پزشکیان: مردم روز به روز فقیرتر می‌شوند، ما از دستاوردها می‌گوییم!

مسعود پزشکیان، نماینده مجلس با بیان اینکه میزان درآمد و هزینه‌ها با هم همخوانی ندارد در نتیجه مردم روز به روز فقیرتر می‌شوند، گفت: مردم هر چه فریاد می‌زنند که در این حوزه‌ها مشکل داریم، ما می‌گوییم که نه در این بخش به دستاورد‌هایی رسیده‌ایم.

کد خبر: ۱۶۳۱۰۰
۱۰:۳۶ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳

پزشکیان: مردم مشکلات را فریاد می‌زنند و ما از دستاوردها می‌گوییم!

دیدارنیوز: نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی دلیل اصلی ناتوانی دولت در تحقق وعده‌هایش را استفاده نکردن از افراد کارشناس بیان کرد و گفت: «قرار بود تورم ابتدا نصف و بعد هم تک رقمی شود، اما نه تنها نصف نشد بلکه به طور وحشتناکی چندصد برابر شده است؛ قرار بود یک میلیون مسکن بسازند که نه تنها در چهار سال بلکه اگر ۸ سال هم روی کار باشند نمی‌توانند به وعده خود عمل کنند.»

مسعود پزشکیان در رابطه با وضعیت اقتصادی جامعه، اظهار داشت: عوام مختلفی در شکل گیری وضعیت فعلی نقش دارد و فقط به سیاست‌ها باز نمی‌گردد؛ روندی که ما از نظر قانونگذاری و قضاوت در کشور اجرا می‌کنیم، مشکلاتی دارند و ما همواره سعی می‌کنیم بگوییم همه چیز خوب است و سعی نمی‌کنیم مشکلاتی که داریم را برطرف کنیم. در نتیجه مردم هر چه فریاد می‌زنند که در این حوزه‌ها مشکل داریم، ما می‌گوییم که نه در این بخش به دستاورد‌هایی رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: مردم با بخور و نمیر زندگی می‌کنند و ما این مسایل را نمی‌بینیم و به شعار‌هایی هم که در خصوص عدالت سر دادیم عمل نکردیم. قرار بود تورم ابتدا نصف و بعد هم تک رقمی شود، اما نه تنها نصف نشد بلکه به طور وحشتناکی چندصد برابر شد. قرار بود یک میلیون مسکن بسازند که نه تنها در چهار سال بلکه اگر ۸ سال هم روی کار باشند نمی‌توانند به وعده خود عمل کنند.

پزشکیان بیان داشت: قرار بود اشتغال ۱ میلیون نفری ایجاد کنند که به آن هم عمل نکردند. ما در تئوری حرف‌ها و وعده‌های زیادی سر می‌دهیم، اما در میدان عمل به این سادگی قابل اجرا نیست. دلیل اصلی ناتوانی دولت هم این است که از افراد کارشناس و مشارکت همگانی بر اساس لیاقت و شایستگی‌ها استفاده نمی‌کند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استفاده از نخبگان در حل مسایل کشور، گفت: در مملکت ما افراد نخبه و کاردان زیادی وجود دارد، اما اگر لازم باشد باید از خارج کشور هم کارشناس بگیریم. ما برای فوتبال و ورزش مربی خارجی می‌آوریم درحالی که مملکت ما پر از مربی است، ولی از خارج می‌آورند که بهتر عمل کند، اما در مسایل اجتماعی نه تنها از خارج کارشناسی نمی‌آوریم بلکه کارشناسان داخلی خودمان را که حرفی برای گفتن دارند را حذف می‌کنیم.

پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات مردم و اقشار ضعیف جامعه، تعیین میزان حقوق و دستمزد آن‌ها است که طبق قانون، میزان حقوق‌ها باید بر اساس تورم محاسبه شود، اما مجلس، دولت و شورای عالی کار هیچ کدام به آن عمل نمی‌کنند؛ چراکه میزان درآمد و هزینه‌ها با هم همخوانی ندارد در نتیجه مردم روز به روز فقیرتر می‌شوند.

منبع: شفقنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها