محمدحسن آصفری، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره مجلس دوازدهم گفت: الان نمیشود پیشبینی کرد، اما احتمال میدهم مجلس دوازدهم اگر خودش را در حوزه نظارتی نبرد و ورود نکند مجلس ضعیفی خواهد بود.
دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: مجلس دوازدهم اگر خودش را در حوزه نظارتی نبرد و ورود نکند مجلس ضعیفی خواهد بود، باتوجه به ترکیبی که این مجلس دارد و بیشتر جناحها و گروهها و طیفهای مختلف داخل آن آمدند، اگر نتوانند تجمیع داشته باشند و اختلافاتش را کم نکنند، خیلی نمیتواند کارنامه موفقی داشته باشد و باید از الان چاره اندیشی کنند که مجلس قوی باشد.
محمدحسن آصفری، درباره چالشها و فرصتهای کشور در سال گذشته، گفت: سال گذشته با عنوان مهار تورم و رشد رونق تولید نامگذاری شد که الحمدالله دولت توانست با اقدامات بازدارندهای که انجام داد، حداقل جلوی رشد تورم را بگیرد. حداقل این رشد بیحساب و کتابی که در سنوات گذشته انجام میشد، سرعتش کاهش پیدا کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هرچند ما هنوز نتواستهایم مهار تورم داشته باشیم، ولی در این حوزه یک گامی برداشته شد که این رشد بسیار فزاینده و چشمگیری که در سنوات گذشته انجام شده بود تا حدودی جلوش با اقداماتی که بانک مرکزی و دولت انجام دادند یک مقداری سرعتش کاهش پیدا کند.
وی افزود: در مورد رونق تولید باید گفت حداقل جلوی تعطیلی کارخانهها گرفته شد. تعداد زیادی کارخانه در گذشته به بهانه مسائل بانکی و ... تعطیل میشدند که ما در سال گذشته شاهد کاهش آمارشان بودیم، البته گرانی کالاها هم مقداری جلویش گرفته شد هرچند کاهش قیمت نداشتیم، ولی جلوی گرانتر شدن برخی از کالا گرفته شد.
آصفری با بیان اینکه در حوزههایی مانند خودرو متاسفانه همکاری خوبی با دولت نشد، عنوان کرد: بخش خصوصی به ویژه خودروسازان خصوصی همراه دولت نبودند و ما متاسفانه دوباره افزایش قیمت خوردو را داشتیم که عدم همکاری بخشهای خصولتی منجر شد که دولت نتواند جلوی برخی از افزایش قیمتها را بگیرد.
وی با اشاره به اینکه مجلس مصوبات خوبی مانند جوانی جمعیت، مسکن ملی، مجوزهای کسب و کار، مبارزه با سوداگری ارز و کاهش نرخ مالیات برای تولیدکنندگان در سال گذشته داشت، ادامه داد: مجلس در کمک با دولت بود و بیشتر وقت خود را در حوزه نظارتی گذاشت و ما معتقدیم هرچه به سمت نظارت بر قوانینی که تصویب شده است، برویم مطمئنا میتوانیم خروجی بهتری داشته باشیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس در سال ۱۴۰۳ باید دقت کند خودش را در حاشیه نبرد و به دنبال این باشد که بتواند لوایحی را که مدنظر دولت است به ویژه در حوزه گشایش مسائل اقتصادی مردم، اشتغال و مبارزه با تورم دنبال کند و همراهی و همکاری بیشتری را دولت و مجلس باهم داشته باشند تا بتوانند گرهگشایی از مسائل اقتصادی مردم داشته باشند.
وی تاکید کرد: مردم هم علیرغم نارضایتی و گلایهمندیهایی که دارند در انتخابات مشارکت داشتند، اما با توجه به اینکه سال ۱۴۰۴ سال انتخابات ریاست جمهوری است، باید سطح مشارکت را تا میتوانیم بالا ببریم. رضایتمندی مردم را دولت و مجلس باید بالا ببرند تا انشاالله مردم در انتخابات ۱۴۰۴ با یک مشارکت بیشتر و بهتری پای صندوقهای رأی برای ریاست جمهوری بیایند.
آصفری درباره مجلس دوازدهم گفت: الان نمیشود پیشبینی کرد، اما احتمال میدهم مجلس دوازدهم اگر خودش را در حوزه نظارتی نبرد و ورود نکند مجلس ضعیفی خواهد بود، باتوجه به ترکیبی که این مجلس دارد و بیشتر جناحها و گروهها و طیفهای مختلف داخل آن آمدند، اگر نتوانند تجمیع داشته باشند و اختلافاتش را کم نکنند، خیلی نمیتواند کارنامه موفقی داشته باشد و باید از الان چاره اندیشی کنند که مجلس قوی باشد.