شب سال نو انتظار هر ویدئویی از سلبریتیهای وطنی میرفت الا اینکه یک دعوای خانوادگی روی دایره ریخته شود. ماجرا مربوط به یکتا ناصر و منوچهر هادی است که واکنشهای زیادی در پی داشته است.
دیدارنیوز: قطعا مشکلات طلاق و حضانت و حقوق زنان در پروندههای خشونت خانگی باید از سوی کارشناسان حقوقی مورد بحث و بررسی قرار بگیرد، قضاوت از روی ظاهر و اینکه افراد مذهبی یک روش و رفتار دارند و افراد غیر مذهبی هم از یک الگوی رفتاری ثابت پیروی میکنند، بدون شک اشتباه است.
شب سال نو انتظار هر ویدئویی از سلبریتیهای وطنی میرفت الا اینکه یک دعوای خانوادگی روی دایره ریخته شود.
به نقل از خبرآنلاین، ماجرا از آنجا شروع شد که یکتا ناصر، بازیگر ۴۵ ساله سینما با صدا و ظاهری آشفته فیلمی از خودش منتشر کرد و در آن توضیح داد همسر سابقش، منوچهر هادی فرزندشان را دزدیده و او هم به کلانتری رفته و قصد شکایت داشته ... و البته به موضوع کتک خوردن و خشونت خانگی هم اشاره کرد.
شب سال نو خبر مثل توپ ترکید. بازتاب ویدئوی یکتا ناصر چنان پرحاشیه شد که خبرگزاری قوه قضائیه هم واکنش نشان داد.
خبرگزاری میزان در این خصوص کسب اطلاع کرد آنطور که یکتا ناصر روایت میکند؛ مطابق توافق صورت گرفته روز سهشنبه خانم ناصر دخترش را به همسر سابقش تحویل داده و قرار بوده است روز چهارشنبه همسر سابق خانم ناصر دختر را به او تحویل دهد که این موضوع رخ نمیدهد.
این گزارش حاکی است: خانم ناصر با حضور در کلانتری۱۲۳ نیاوران شکایت خود را ثبت کرده است. در حال حاضر موضوع عنوان شده فقدان یا آدم ربایی نیست و آنطور که خانم یکتا ناصر اعلام کرده حضانت با وی بوده و حسب دستور موقت دادگاه خانواده پدر حق ملاقات هفتهای یک ساعت در کلانتری را داشته است با توجه به سن دختر مشترک که ۷سال و سه ماه است و ادعای خانم ناصر مبنی بر اخذ دستور موقت از دادگاه در این خصوص در صورت صحت ادعای خانم ناصر یکتا، به شکایت خانم یکتا ناصر در خصوص عدم تحویل طفل سپرده شده در موعد و مکان مقرر برابر مقررات رسیدگی میشود. براساس این گزارش خانم بازیگر در رابطه با ادعای اخیر خود تاکنون مراجعهای به دادگستری نداشته است و صرفا شکایت خود را در کلانتری ثبت کرده است و پرونده در حال پیگیری است.
واکنشها در شبکههای اجتماعی طبق معمول مسیر متفاوتی گرفت. با همان جمله تکراری «قضاوت نکنید»، قضاوتها آغاز شد.
این قضاوتها از یک سو قوانین کشور درباره زنان در حوزه حق طلاق، خضانت فرزند، حق کار و خروج از کشور و ... را (علاوه بر اینکه یکتا ناصر حضانت دخترش را برعهده دارد) مورد انتقاد قرار داد و از طرفی انتشار عکسهای خانوادگی منوچهر هادی که نشان میداد دارای خانواده مذهبیای است، مورد بحث قرار گرفت.
برخی از کاربران همه مسائل پیش آمده را به خانوادههای مذهبی نسبت دادند و اینکه اینگونه آزارها مخصوص خانوادههای مذهبی است.
کاربرانی هم بودند که در پاسخ به این قضاوت با اشاره به زوجهایی که مذهبی نبوده، اما حاشیههای مشابه داشتند از جمله ریحانه پارسا و مهدی کوشکی، تتلو و سحر قریشی را مثال زدند و این نوع نگاه را نادرست ارزیابی کردند.
واکنش خواهر منوچهر هادی و بعدتر پست اینستاگرامی خودش هم قابل تامل بود.
هادی نوشته است: «یکتا مادر بچه منه و من با دستور مستقیم دادگاه با هماهنگی و توافق بچه رو از دستان خود مادر تحویل گرفتم با تبریک سال نو به مدت چهار روز از چهارم تا آخر تعطیلات هم بچه پیش مادرشه. اگر قراره آنچه شما میگید باشم و یکطرفه قضاوت شم اشکال نداره کامنت من با شجاعت بازه. خیلی چیزها هست که نمیشه گفت بخاطر دخترم بخاطر آبروی مادر دخترم. شما قضاوت کنید هر چی دوست دارید بنویسید و من هیچ گلهای ندارم، کل این اتفاق اینه چهار روز بچه پیش منه، چون من از پنجم سر کارم و مادر خونه اس همین بخدا چیز دیگری نیست اگه این اسمش دزدیه من کثیف عالم.
اگر ایشان به دلیل ناخوش احوالی و برخورد احساسی این ویدیو روگذاشتن خودشون مقصرن و حتمن در دادگاه اعاده حیثیت میشه و باید پاسخ بدن و باید در همین صفحه شخصی ایشان عذرخواهی کنند بابت تمام دروغها و تشویش اذهان علیه بنده ایشان باید پاسخگو باشند.»
البته همین پست هم با واکنش یکتا ناصر همراه شد و او مدعی شد که همه حرفهای گفته شده از سوی منوچهر هادی دروغ است.
اینکه دعوای این دو چهره در شبکههای اجتماعی تا کی ادامه پیدا خواهد کرد، مشخص نیست، اما چیزی که مشخص است به این موضوع برمیگردد که هیچکس نمیتواند قضاوت درستی داشته باشد، هیچکس نمیتواند همه جوانب یک زندگی مشترک را بررسی کند و به نتیجه قطعی برسد.
قطعا مشکلات طلاق و حضانت و حقوق زنان در پروندههای خشونت خانگی باید از سوی کارشناسان حقوقی مورد بحث و بررسی قرار بگیرد، قضاوت از روی ظاهر و اینکه افراد مذهبی یک روش و رفتار دارند و افراد غیر مذهبی هم از یک الگوی رفتاری ثابت پیروی میکنند، بدون شک اشتباه است.
هرچند که این زوج با کشاندن اختلافاتشان به شبکههای اجتماعی راه حرف و حدیث و قضاوتها را باز گذاشتهاند، اما شاید به یاد ضربالمثل قدیمی بهتر است عاقل باشیم و دعواهای زن و شوهری (سابق) را باور نکنیم.