تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
باید ظرفیت‌های مردم را در کشور به رسمیت شناخت

نماینده مجلس: نباید مردم را نادیده گرفت

علیرضا سلیمی، نماینده مجلس با بیان اینکه باید ظرفیت‌های مردم را در کشور به رسمیت شناخت، گفت: نباید مردم را نادیده گرفت و به آن‌ها بی‌توجهی کرد، چون این رویکرد آسیب‌زاست و نمی‌توان با آن چرخ تولید در کشور را به حرکت در آورد.

کد خبر: ۱۶۲۹۴۲
۱۷:۳۲ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۳

نماینده مجلس: نباید مردم را نادیده گرفت

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «باید ظرفیت‌های مردم را در کشور به رسمیت شناخت» گفت که تاکنون قانون اصل ۴۴ به خوبی اجرایی نشده است؛ لذا باید نگرش در حوزه خصوصی‌سازی تغییر پیدا کند تا بتوان از ظرفیت مردم به بهترین شکل استفاده کرد.

علیرضا سلیمی، با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید و مشارکت مردم» اظهار کرد: جهش تولید توسط مردم صورت می‌گیرد. این مردم هستند که با دستان پرتوان خود چرخ تولید در کشور را به حرکت در می‌آورند؛ لذا باید ظرفیت‌های مردم در کشور را به رسمیت شناخت.

وی توضیح داد: برای این کار باید سرمایه‌های انسانی کشور را باور کنیم. کشور ما دارای سرمایه‌های انسانی بی‌نظیر و استعداد‌های خارق‌العاده است که باید به فعلیت درآید و وارد چرخه تلاش و کوشش شود.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نباید مردم را نادیده گرفت و به آن‌ها بی‌توجهی کرد، چون این رویکرد آسیب‌زاست و نمی‌توان با آن چرخ تولید در کشور را به حرکت در آورد. همچنین لازم است اقتصاد دولتی رها شود و به جای آن دولت ناظر بر اجرای سیاست‌ها باشد؛ این‌که دولت در حوزه‌های مردمی اقتصاد ورود کند آسیب معناداری به تولید کشور می‌زند.

سیلمی با تاکید بر اهمیت موضوع خصوصی سازی اظهار کرد: مقام معظم رهبری چندین سال است که سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را ابلاغ کرده است و قانونی هم در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده، اما این موارد هنوز به خوبی اجرایی نشده است؛ خصوصی‌سازی با اقتصادخواری و قبیله‌خواری فرق دارد. باید در حوزه خصوصی‌سازی نگرش‌ها تغییر کند.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «باید سرمایه‌های مردم وارد عرصه تولید شود» گفت: بحث دیگر این است که باید مجلس شورای اسلامی و دولت قوانین دست‌وپاگیر در حوزه صادرات و روان‌سازی تولید را حذف کند و در راستای تسهیل‌گری بوده و قوانین دیگری را به سرعت جایگزین کند.

وی بیان کرد: موضوع دیگر رویکرد بانک‌هاست که عمده تسهیلات بانک‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری پرداخت نمی‌شود. باید بانک‌ها از این روند خارج شده و بانک‌های توسعه‌ای شود؛ امیدوارم بتوانیم شعار امسال را عملیاتی کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی