تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رشیدی کوچی می‌گوید آیا ارتباطی بین منابع مالی عظیم جبهه پایداری و فساد اتفاق افتاده وجود دارد؟

سوال یک نماینده مجلس از آیت‌الله صدیقی

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتقال مالکیت باغ چهار هزار متری در شمال تهران به آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران نوشت: آقای صدیقی در کنار مواردی مالی که این روز‌ها به شما نسبت داده می‌شود یک سوال ذهن بنده را مشغول کرده. آیا درست است که شما جز شورای فقهی جبهه پایداری هستید؟

کد خبر: ۱۶۲۸۲۸
۱۱:۴۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

سوال یک نماینده از آیت الله صدیقی؛

دیدارنیوز: نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی به انتقال مالکیت باغ چهار هزار متری در شمال تهران به آیت الله صدیقی واکنش نشان داد.

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در واکنش به انتقال مالکیت باغ چهار هزار متری در شمال تهران به آیت الله صدیقی، امام جمعه موقت تهران نوشت: آقای صدیقی در کنار مواردی مالی که این روز‌ها به شما نسبت داده می‌شود یک سوال ذهن بنده را مشغول کرده. آیا درست است که شما جز شورای فقهی جبهه پایداری هستید؟ آیا ارتباطی بین منابع مالی عظیم این جبهه و فساد اتفاق افتاده وجود دارد؟

روز گذشته آیت الله صدیقی در نامه‌ای به دادستان تهران تاکید کرد: فردی به نام آقای **** که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد. اما متاسفانه فرد مذکور با سوءاستفاده از اعتماد اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء اینجانب، تسهیم سهام به آن کیفیت و بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضا نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء اینجانب و برخی اعضا ثبت این قضیه صورت پذیرفته است؛ بنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانه‌ها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب ومدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.

مطلب مرتبط:

ماجرای عجیب کاظم صدیقی؛ «امام جمعه موقت می‌ماند؟»

درخواست یک وکیل برای برگزاری دادگاه علنی «کاظم صدیقی»

واکنش معصومه ابتکار به پرونده مربوط به صدیقی: تخلف از سال ۹۰ شروع شد

یک حقوقدان خطاب به امام جمعه تهران: تمام اموال را فورا و بطور کامل برگردانید

عبدی: حضور دوباره «صدیقی» در نماز جمعه امر غریبی است

واکنش امام‌جمعه تهران به موضوع زمین‌خواری؛ امضایم جعل شده!

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها