تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

انتقاد از مربی استقلال پس از طعنه به خبرنگاران

جواد نکونام، سرمربی استقلال هفته‌هاست که برخلاف روال معمول بدون توجه به رسانه‌ها به کنفرانس خبری نمی‌آید و حالا کار به جایی رسیده که دستیار او، مهدی هاشمی‌نسب به خبرنگاران طعنه می‌زند.

کد خبر: ۱۶۲۷۳۴
۱۹:۴۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲

انتقاد از مربی استقلال پس از طعنه به خبرنگاران

دیدارنیوز: دستیار جواد نکونام امروز در نشست خبری استقلال، به خبرنگاران حاضر در این کنفرانس هم طعنه زد.

جواد نکونام در نشست‌های خبری استقلال شرکت نمی‌کند. او دلیل این کارش را بیان نکرده، اما ترجیح می‌دهد این روز‌ها به جای خودش، مهدی هاشمی‌نسب را رهسپار کنفرانس‌ها کند.

به نظر می‌رسد اختلاف نظر نکونام با مدیرعامل استقلال دلیل اصلی این اتفاق باشد؛ چرا که در حال حاضر این تیم مدیررسانه‌ای هم ندارد و برای استقلال خوب نیست که چنین چالش‌های عجیبی را تجربه می‌کند. تاکنون پادرمیانی‌ها نیز برای وصل کادرفنی و مدیریت باشگاه جواب نداده؛ هر چند دستیار نکونام چند روز پیش گفته بود شاید همه این ماجرا‌ها ساختگی باشد! عجیب است واقعا؛ معلوم نیست در باشگاه استقلال چه می‌گذرد...

پس از پایان بازی استقلال و پرسپولیس، طبق معمول هاشمی‌نسب مقابل خبرنگاران نشست، اما این بار کنفرانس او از سوی اهالی رسانه به دلیل اعتراض به غیبت نکونام، تحریم شد. ظاهرا این واکنش ساده و بدیهی به کادرفنی استقلال برخورده و مایه ناخشنودی آن‌ها شده است، چرا که امروز هاشمی‌نسب با کنایه و طعنه حرف زد و جدا از متلکی که بارِ سرمربی سابق پرسپولیس و علایق رنگی خبرنگاران کرد، با لحنی طلبکارانه گفت: در این دو شب هم نخوابیدم و استرس داشتم، چون شما من را تحریم کرده بودید. جا دارد از شما تشکر کنم!

بی‌تعارف این ادبیات نه‌تن‌ها شایسته کمک مربی استقلال نیست که این مدل حرف زدن و پاسخگویی، شان و منزلت افرادی که قرار است در فوتبال ایران «معلم» باشند را زیر سوال می‌برد؛ در واقع این مسئله، اساسا در آداب و رسوم مربی‌گری نمی‌گنجد.

گروه فنی استقلال به جای حل مشکلات با مدیران باشگاه، حالا همان معضل و چالش قدیمی را به نوعی دیگر با خود حمل می‌کنند و به خبرنگاران متلک می‌اندازند. آیا با این وضعیت می‌توان امیدی به حل مشکلات داشت؟

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر