تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
تاکید بر عمل همه بخش‌ها به رهنمود رهبر انقلاب درباره پرهیز از ستیزگری‌های دشمن‌پسند

رئیسی: گزارش اقدامات دولت در مهار تورم و رشد تولید ارایه شود

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری از وزرا و مسئولان اقتصادی دولت خواست عطف به شعار سال، گزارشی از مجموعه اقدامات صورت گرفته از سوی دولت در زمینه مهار تورم و رشد تولید تهیه و ارائه کنند.

کد خبر: ۱۶۲۶۳۹
۱۳:۲۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲

رئیسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور همه مسئولان و ارکان نظام را مخاطب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره پرهیز از ستیزگری‌های دشمن‌پسند دانست و تصریح کرد: تلاش مسئولان برای عملی شدن این رهنمود و تمرکز بر انسجام در دولت و مجلس و پرهیز از اختلاف و ستیزه‌گری، از رموز اصلی موفقیت در مسیر رفع مشکلات مردم و پیشرفت کشور است.

سید ابراهیم رئیسی، صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی برای خودسازی درونی و اجتماعی دانست و با اشاره به سخنان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب درباره ضرورت پرهیز از ستیزگری‌های دشمن‌پسند، همه مسئولان و ارکان نظام را مخاطب این سخنان دانست و تصریح کرد: تلاش مسئولان برای عملی شدن این رهنمود و تمرکز بر وحدت و انسجام در دولت و مجلس و پرهیز از اختلاف و ستیزه‌گری و جبهه‌بندی، از رموز اصلی موفقیت در مسیر رفع مشکلات مردم و پیشرفت کشور است.

رئیس جمهور در ادامه با ضروری دانستن توجه به آرامش ذهنی مردم و آثار اجتماعی تصمیمات و اقدامات دستگاه‌های دولتی، توجه بیشتر به تهیه پیوست‌های فرهنگی و رسانه‌ای برای تصمیمات و اقدامات دستگاه‌ها و همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از آثار سوء احتمالی تصمیمات را خواستار شد.

رئیسی همچنین از وزرا و مسئولان اقتصادی دولت خواست عطف به شعار سال، گزارشی از مجموعه اقدامات صورت گرفته از سوی دولت در زمینه مهار تورم و رشد تولید تهیه و ارائه کنند.

وزیر جهادکشاورزی نیز در این جلسه گزارشی از رشد صادرات محصولات و فرآورده‌های کشاورزی ارائه کرد. بر اساس این گزارش صادرات محصولات کشاورزی در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ هشت میلیون تن بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد ۱۳ درصدی داشته است. از لحاظ ارزش نیز ارزش مجموع این صادرات ۶ میلیارد دلار بوده که رشد ۲۳ درصدی را نشان می‌دهد.

بنا بر گزارش وزیر جهادکشاورزی در حالی که کشورمان تا پیش از دولت سیزدهم یکی از واردکنندگان خوراک آبزیان بوده با اقدامات صورت گرفته ضمن تامین نیاز داخل، تبدیل به صادرکننده این محصول شده و مجموع صادرات بخش شیلات و خوراک آبزیان در ۱۰ ماهه ابتدایی امسال ۶۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است. همچنین صادرات بخش سبزی و صیفی‌جات ۴۱ درصد، انواع میوه و فرآورده‌های آن ۳۵ درصد و صادرات محصولات لبنی نیز رشد ۲۳ درصدی داشته است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها