تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید خبر داد

اهدای ۲۰ میلیارد ریال به خانواده‌های مددجوی بهزیستی در مهاباد

تقی‌پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید از اهدای عیدانه ۲۰ میلیارد ریال بن کارت خرید به ۱۰۰۰ خانوار مددجوی بهزیستی به مناسبت نوروز باستانی و آغاز ماه مبارک رمضان در شهرستان مهاباد استان آذربایجان غربی خبر داد.

کد خبر: ۱۶۲۴۷۱
۱۲:۴۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

موسسه خیریه

دیدارنیوز: مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید گفت: افزون بر بیست سال است در هر شرایطی به حکم انسانیت، میهن پرستی و میهن دوستی‌مان، سلامت، آموزش، آرامش، آسایش، توانمندی و امنیت هر ایرانی در جای جای مرز پر گهر هدف‌مان بوده است و تمام قد برای تحقق این هدف به شکل کاملا مردم نهاد، تخصص محور و بر مبنای نیازسنجی علمی با نظارت و تسهیلگری نهاد‌های متولی و نظارتی ایستاده‌ایم.

دکتر اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و معتمد و عضو شورای مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان تهران، ضمن بیان مطالب فوق افزود: با تلاش همکارانم در «موسسه خیریه نیک گامان جمشید» و نیکوکاران موسسه و تسهیلگری، نظارت، هماهنگی و همراهی سازمان بهزیستی کشور، اهدای ۱۰۰۰ بن کارت ۲۰ میلیون ریالی به ۱۰۰۰ خانواده‌ی مددجوی کرامتمند بهزیستی در شهرستان مهاباد استان آذربایجان غربی طی روز‌های ۱۹ و ۲۰ با حضور بنده و همکارانم در موسسه خیریه نیک گامان در مهاباد و همراهی اداره کل بهزیستی استان و اداره بهزیستی شهرستان مهاباد انجام شد. این فرایند تا ۲ روز دیگر هم با حضور تیم اجرایی موسسه ادامه خواهد داشت.

موسسه خیریه

تقی پور، عضو هیئت مدیره «مجمع خیرین کشور» و عضو هیئت مدیره «شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه»، در ادامه گفت: با توجه به نزدیک شدن نوروز باستانی و همزمان شدن آغاز ماه مبارک رمضان و روز‌های مانده به نوروز بنابر نیت خیرین موسسه این هدیه‌ی ۲۰ میلیارد ریالی برای حل بخش کوچکی از خرید شب عید و ماه رمضان به مددجویان بزرگوار بهزیستی در شهرستان مهاباد بر مبنای شاخص‌های مددکاری مددکاران موسسه و بهزیستی بر اساس اولویت به ۱۰۰۰ خانواده‌ی عزیز اختصاص یافت.

موسسه خیریه

چهره ماندگار مدرسه سازی کشور در سال ۱۳۹۹، تامین مایحتاج مددجویان بهزیستی با تکیه بر کودکان و نوجوانان و زنان سرپرست خانواده در سرتاسر کشور را حداقل سالی دوبار در قالب کمپین‌های بزرگ لوازم التحریر، لباس گرم و کفش و اهدای بن کارت مواد غذایی از پروژه‌های کوتاه مدت موسسه خیریه نیک گامان دانست که در کنار فعالیت‌های زیربنایی و پایدار موسسه مانند ساخت منتج به افتتاح ۹۰ مدرسه و تامین روزانه‌ی صبحانه‌ی ۴۰۰۰ دانش آموز در ۷۸ مدرسه عشایری از سه سال پیش تا کنون، تاسیس و اداره‌ی کامل خانه‌های شبانه روزی کودکان و نوجوانان بی سرپرست یا فاقد سرپرست موثر، تجهیز کامل ۳۶ هنرستان، ساخت و تجهیز کامل خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت و تاسیس و اداره‌ی کارگاه‌های توانمندسازی انجام می‌شود.

در پایان اشکان تقی پور از تلاش همکاران فعال خود در دفتر مرکزی موسسه خیریه نیک گامان و نیکوکاران موسسه و همچنین ریاست مرکز مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی بهزیستی کشور و معاونان، مدیران و کارکنان گرامی این مرکز، اداره کل بهزیستی استان آذربایجان غربی و بهزیستی شهرستان مهاباد در راستای همراهی دلسوزانه و تسهیلگری در به ثمر نشستن نیت خیرین موسسه نیک گامان در شرایط سخت کنونی اقتصادی کشور سپاسگزاری کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها