تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران

ترکیب پرسپولیس مقابل سد فولادی

پرسپولیس پس از سه برد پیاپی در رقابت‌های لیگ و حذفی، حالا با هدایت اوسمار ویرا به آرامش رسیده و موقتا از زیر فشار سنگین انتقاد‌ها خارج شده است. سرخ‌ها امروز (جمعه) در ورزشگاه آزادی تهران میزبان فولاد خوزستان هستند.

کد خبر: ۱۶۲۳۷۰
۱۰:۱۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۲

ترکیب پرسپولیس مقابل سد فولادی

دیدارنیوز: پرسپولیس با چند تغییر نسبت به بازی قبل به مصاف فولاد خواهد رفت.

بعد از پیروزی پر گل در جام حذفی، پرسپولیس امروز در یک بازی مهم باید به مصاف فولاد برود. دیداری که ۳ امتیاز آن اهمیت زیادی برای سرخ‌پوشان دارد. پرسپولیس برای ماندن در کورس قهرمانی باید این بازی را ببرد و اوسمار هم به دنبال کسب چهارمین برد متوالی خود با پرسپولیس است.

پرسپولیس در بازی قبل مقابل نفت‌وگاز گچساران با ترکیب متفاوتی به میدان رفت و حالا از تمرینات پرسپولیس خبر رسیده اوسمار باز هم در ترکیب تیمش تغییراتی ایجاد خواهد کرد.

گولسیانی تنها مصدوم پرسپولیس است و به بازی امروز نخواهد رسید. فرشاد فرجی جانشین او در قلب خط دفاع خواهد بود. همچنین محمد خدابنده‌لو خرید جدید قرمز‌ها و سینا اسدبیگی که هر دو در بازی قبل عملکرد خوبی داشتند نیمکت‌نشین خواهند شد و شاهد بازگشت سروش رفیعی و مسعود ریگی به ترکیب اصلی خواهیم بود. نیمکت‌نشینی وحید امیری و سعید صادقی هم از دیگر نکات قابل توجه ترکیب پرسپولیس در بازی امروز است.

به این ترتیب ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی مقابل فولاد به این شکل خواهد بود: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، فرشاد فرجی، عبدالکریم حسن، دانیال اسماعیلی‌فر، سروش رفیعی، مسعود ریگی، مهدی ترابی، امید عالیشاه، اوستون اورونوف و عیسی آل‌کثیر.

ترکیب پرسپولیس مقابل سد فولادی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی