تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
کنعانی‌مقدم می‌گوید طرفداران «حکومت اسلامی» مجلس را در اختیار گرفتند

قالیباف نمی‌تواند رئیس مجلس شود

حسین کنعانی‌مقدم در یادداشتی با عنوان «کشمکش‌های اصولگرایی در مجلس دوازدهم» در اعتماد نوشت: به نظر می‌رسد، فراکسیون اکثریت در مجلس آینده وجود نداشته باشد و بعید است که قالیباف هم بتواند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد.

کد خبر: ۱۶۲۲۴۰
۰۹:۳۱ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲

قالیباف نمی‌تواند رئیس مجلس شود

دیدارنیوز: حسین کنعانی‌مقدم نوشت: در انتخابات فعلی عملا طرفداران حکومت اسلامی، جمهوری‌خواهان را کنار زده و گروه‌هایی که به دنبال حکومت اسلامی هستند، ارکان اصلی مجلس را در اختیار گرفته‌اند. بر این اساس زین پس با یک مجلس سوپرانقلابی مواجه خواهیم شد با تعریفی که خودشان مدنظر دارند.

«کشمکش‌های اصولگرایی در مجلس دوازدهم» عنوان یادداشت حسین کنعانی‌مقدم برای روزنامه اعتماد است که در آن آمده: سرنوشت مجلس دوازدهم چگونه تعیین می‌شود؟ چه کشاکش‌هایی در بطن این مجلس جاری و ساری خواهد شد؟ با توجه به تعدد لیست‌های اصولگرایان در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، همچنین رقابت تنگاتنگ اصولگرایان با هم و با عنایت به این واقعیت که طیف‌های اصلاح‌طلب و میانه‌رو امکان حضور در انتخابات را پیدا نکردند، این فرصت برای برخی طیف‌های اصولگرا پیدا شد که میان خود زورآزمایی در انتخابات داشته و مرزبندی‌های خود با هم را نیز مشخص‌تر کنند.

طیفی که عمدتا به دنبال حکومت اسلامی است و برای تحقق آن حرکت می‌کند و طیفی که به دنبال تحقق جمهوری اسلامی با چارچوب‌های قانون اساسی است، مدت‌ها در مجلس در کشاکش‌های سیاسی و عقیدتی قرار داشتند، اما در انتخابات فعلی عملا طرفداران حکومت اسلامی، جمهوری‌خواهان را کنار زده و گروه‌هایی که به دنبال حکومت اسلامی هستند، ارکان اصلی مجلس را در اختیار گرفته‌اند. بر این اساس زین پس با یک مجلس سوپرانقلابی مواجه خواهیم شد با تعریفی که خودشان مدنظر دارند.

مبتنی بر این تغییرات به نظر می‌رسد، فراکسیون اکثریت در مجلس آینده وجود نداشته باشد و بعید است که قالیباف هم بتواند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد. آخرین داده‌ها هم حاکی از آن است که فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های اصلی در مجلس دوازدهم عمدتا در اختیار جناح سوپرانقلابی‌ها قرار بگیرد. به نظر می‌رسد این کشاکش‌ها در مجلس ادامه پیدا کند.

با این روند بعید است بتوان کارآمدی خاصی را از مجلس توقع داشت. در صورتی که ائتلافی میان طیف‌های مختلف شکل بگیرد احتمال بهبود عملکرد وجود دارد در غیر این صورت احتمالا کشمکش‌های بسیاری بر سر کسب کرسی‌های بیشتر در مجلس شکل خواهد گرفت.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶
0
0
منطق جکم می کندباتوجه به میزان رای منتخبین تهران هیچیک ازانها کاندیدهیات رئیسه نشوند ورئیس وهیات رئیسه ازمنتخبین غیرتهران صورت پذیرد.
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر