تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی و افزایش دما

امروز یکشنبه، با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در مناطقی از دامنه‌های زاگرس واقع در غرب و شمال غرب ابرناکی، بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۶۲۱۲۴
۰۹:۵۷ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲

هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی و افزایش دما

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: بعد از ظهر امروز (۱۳ اسفند) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در مناطقی از دامنه‌های زاگرس واقع در غرب و شمال غرب ابرناکی، بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد. همچنین در غالب مناطق کشور تا روز چهارشنبه (۱۶ اسفند) روند افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

صادق ضیاییان، براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی اظهارکرد: یکشنبه (۱۳ اسفند) در نیمه شرقی کشور جوی آرام و پایدار مستقر است. بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، در مناطقی از دامنه‌های زاگرس واقع در غرب و شمال غرب ابرناکی، بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: دوشنبه (۱۴ اسفند) گستره فعالیت این سامانه در مناطقی از نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران مرکز، جنوب، شرق و جنوب شرق کشور خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: در شمال شرق خوزستان، چهار محال و بختیاری، شمال غرب فارس، شمال کرمان و جنوب خراسان جنوبی مقدار بارش قابل توجه خواهد بود و در ارتفاعات بارش به‌صورت برف و در استان‌های جنوبی رعد و برق پیش بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: سه شنبه (۱۵ سفند) بارش در این مناطق ادامه می‌یابد. در مرکز هرمزگان جنوب شرق کرمان، شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بارش شدت خواهد داشت و بعد از ظهر در نیمه غربی از مقدار ابرناکی و بارندگی کاسته می‌شود.

ضیاییان اضافه کرد: طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه در مناطقی از جنوب و جنوب شرق کشور وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. همچنین چهارشنبه (۱۶ اسفند) در سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان و کرمان رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد و به‌تدریج این سامانه از شرق کشور خارج می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشورد در ادامه گفت: پنجشنبه (۱۷ اسفند) با گذر امواج تراز میانی جو در شمال غرب، مناطقی از غرب و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران ابرناکی، بارش باران و وزش باد پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در غالب مناطق کشور تا روز چهارشنبه روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان اظهار کرد: دوشنبه و سه شنبه خلیج فارس و تنگه هرمز مواج و متلاطم خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۴ اسفند) قسمتی ابری، همراه با غبار محلی، در بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی سه دوشنبه (۱۵ اسفند) نیمه ابری، گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده، از اواخر وقت به‌تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا زنجان و شهر کرد با کمینه ۴- و ۷- درجه سانتیگراد و بندرعباس و بوشهر با بیشینه دمای ۲۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات