تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

خبر شکار «هما» حقیقت داشت؟

معاون محیط زیست طبیعی اداره کل محیط زیست البرز می‌گوید که مطالب منتشر شده در خصوص شکار شدن هما در طالقان صحت ندارد.

کد خبر: ۱۶۱۸۹۳
۱۳:۳۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲

خبر شکار «هما» حقیقت داشت؟

دیدارنیوز: رضا قاسمپور، معاون محیط زیست طبیعی اداره کل محیط زیست البرز اظهار کرد: طی چند روز گذشته رسانه‌ها اخباری در خصوص مشاهده همای سعادت در ارتفاعات طالقان منتشر کردند.

وی ادامه داد: هنوز چند ساعت از انتشار این خبر نگذشته بود که برخی رسانه‌ها خبر از شکار شدن این پرنده دادند که صحت ندارد و کذب است.

او با بیان اینکه عکس منتشر شده در فضای مجازی مربوط به چند سال قبل است، گفت: این پرنده در سال ۱۴۰۰ آسیب دیده بود و در ارتفاعات طارم زنجان توسط محیط بانان زنده گیری و پس از درمان مجددا در طبیعت رهاسازی شد.

این مسئول با تاکید بر اینکه هما پرنده‌ای نادر و در معرض خطر انقراض است، گفت: این پرنده در ارتفاعات منطقه حفاظت شده البرز جنوبی و طالقان وجود دارد و در گشت‌های محیط بانان در منطقه دیده شده است.

وی اضافه کرد: هما پرنده‌ای از تیره قوشیان و جنس کرکس‌ها (لاشخورها) است و طول بدن آن بین ۱۰۲ تا حدود ۱۲۵ سانتی‌متر و طول بالش نیز بین ۲۳۵ تا ۲۷۵ سانتی‌متر است.

قاسمپور با بیان اینکه هما بزرگ‌ترین کرکس ایران است، گفت: کرکس‌ها رفتگران طبیعت هستند که با تغذیه از لاشه‌ها به پاکیزگی طبیعت کمک می‌کنند.

معاون محیط زیست طبیعی اداره کل محیط زیست البرز اضافه کرد: این پرنده تک زی است و در کوهستان‌های مرتفع و دور افتاده و غار‌های مشرف به دره آشیانه می‌سازد.

وی گفت: تعداد این پرنده حمایت شده در ایران به نسبت اندک است و طی چند سال اخیر در منطقه البرز جنوبی و طالقان دیده شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی