تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

ابتکار: اصلاح‌طلبان در همه جای حاکمیت حضور دارند

عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از صندوق‌های رأی قهر نمی‌کنند، گفت: اصلاح‌طلبان بخشی از حاکمیت هستند و تقریبا اصلاح‌طلبان در همه جای حاکمیت حضور دارند، حالا درجاهایی اقلیت‌اند و جایی اکثریت.

کد خبر: ۱۶۱۸۲
۰۸:۵۴ - ۱۹ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - معصومه ابتکار درباره اظهارات سعید حجاریان که گفته «انتخابات به‌معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه بگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود» گفت: دوستان نظرات و تحلیل های شان را مطرح می کنند اما لزوما هیچ کدام از این دیدگاه ها، دیدگاه جریان اصلاح طلبی نیست.

وی افزود: جریان اصلاح طلبی یک سازوکار روشنی دارد، افراد شاخص مثل آقای خاتمی یا آقای عارف مواضع این جریان را بیان می کنند. اینکه جریان اصلاحات تصمیم گرفت در ائتلاف کامل با جریان اعتدال به آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ و ۹۶ رأی دهد یک تصمیم راهبردی بود و بر این تصمیم کماکان استوار است.

معاون رئیس جمهور درباره احتمال خروج اصلاح طلبان از حاکمیت یادآور شد: قطعا این طور نخواهد شد و چنین سیاستی وجود ندارد.چون الان بخشی از حاکمیت در مجلس شورای اسلامی متعلق به اصلاح طلبان است، بخشی از حاکمیت در شوراها متعلق به اصلاح طلبان است و بخشی از نیروهای جریان اصلاحات در دولت هستند بنابراین تقریبا اصلاح طلبان در همه جای حاکمیت حضور دارند، حالا درجاهایی اقلیت اند و جایی اکثریت.

وی ادامه داد: حالا تحلیل هایی که دوستان دارند به دلیل نقاط ضعف و قوتی است که در این فرایند پیش آمده و حتما باید به این تحلیل ها توجه کرد. بی توجهی به این تحلیل ها حتما می تواند به جمع اصلاحات آسیب بزند چون بحث پیگیری مطالبات مردم خیلی جدی است.

ابتکار با بیان اینکه اصلاح طلبان از صندوق های رأی قهر نمی کنند، گفت: اصلاح طلبان هیچ گاه از صندوق های رأی قهر نکردند، فعالانه در جهت سیاست ورزی مردم سالارانه توأم با توجه به اصول اخلاقی و حقوق پایه و مدنی مردم در حق انتخاب، تعیین سرنوشت و آزادی بیان پافشاری خواهند کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی