تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه از لیست علی مطهری گفت

یک لیست و تب و تاب در جریان اصولگرا

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که آیا لیست صدای ملت، می‌تواند لحظه آخر اصولگرایان را مجبور به ارائه یک لیست کند، گفت: قبل از این‌که چنین لیستی حاصل شود هم، چنین دغدغه و نگرانی در اصول‌گرایان وجود داشت و بی‌شک در حال حاضر اصول‌گرایان به تب و تاب افتاده‌اند. آن‌ها از این وحشت دارند که نکند مسئله‌ای بروز کند و این لیست ۳۰ نفره مطهری بر لیست‌هایی که آن‌ها تصور توفیق داشتند، غلبه کند.

کد خبر: ۱۶۱۷۸۰
۱۲:۳۸ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

یک لیست و تب و تاب در جریان اصولگرا

دیدارنیوز: سخنگوی حزب اعتدال و توسعه درباره حضور کاندیدا‌های این حزب در لیست صدای ملت گفت: ما کاندیدا‌های زیادی را در این لیست دارم مانند خانم‌ها داداندیش، ساعی، عابدینی و جلالی. این خانم‌ها یا عضو شورای مرکزی یا دفتر سیاسی حزب ما هستند. همچنین آقایان جلالی، دوستی عضو تیم ما هستند و حتی آقایان بازوند و بطحایی از افرادی هستند که در دولت یازدهم و دوازدهم حضور داشتند.

درحالی که تا انتخابات مجلس دوازدهم زمان اندکی باقی مانده است، روز پنج شنبه علی مطهری، از لیست ۳۰ نفره خود با عنوان صدای ملت رونمایی کرد.

در همین راستا، جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه، درباره نحوه همکاری این حزب با علی مطهری گفت: خوشبختانه، آقای مطهری توانست یک لیست ۳۰ نفره را برای تهران از میان گروه‌ها و احزاب مختلف تنظیم کند و ما نیز از آن حمایت کردیم. این ائتلافی بود که مطهری انجام داد، اما اینکه برنامه‌هایشان به چه نحوی خواهد بود، باید از اعضای صدای ملت پیگیری شود.

ستاد انتخاباتی جدا تشکیل نمی‌دهیم

وی ادامه داد: آنچه که ما به دنبال آن بودیم و در حزب اعتدال و توسعه هم مطرح شده بود، مشارکت مدنی در انتخابات بود و با توجه به وضعیت ما در کشور و اعتراضات به وضع موجود در مباحث سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و علی‌الخصوص عملکرد ناموفق مجلس یازدهم، معتقد هستیم که شاید مجلس دوازدهم بتواند ضعف‌های مجلس فعلی را جبران کند و ما را از این وضعیت آشفته اقتصادی و فساد‌های وحشتناکی که هیچ دستگاه اجرایی آن را نمی‌پذیرد، خارج کند.

هروی گفت: ما چه در مباحث داخلی و چه مباحث خارجی بر اعتقاد خود پای برجا هستیم و امیدواریم که لیست صدای ملت در مجلس دوازدهم بتواند به مواضع داخلی و خارجی کمک کند. البته در استان‌ها هم ما لیست‌های خاص خود را داریم که آن‌ها را اعلام می‌کنیم. در استان تهران نیز با توجه به ردصلاحیت‌های گسترده‌ای که وجود داشت، انتظار می‌رفت که نتوانیم با یک لیست ائتلافی با گروه‌های دیگر دست پیدا کنیم، اما الحمدالله این قضیه حل شد و ما حمایت خود را از لیست مطهری اعلام می‌کنیم و ستاد انتخاباتی جدایی تشکیل نمی‌دهیم.

حضور پرتعداد کاندیدا‌های اعتدال و توسعه در لیست صدای ملت

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه درباره حضور کاندیدا‌های این حزب در لیست صدای ملت گفت: ما کاندیدا‌های زیادی را در این لیست دارم مانند خانم‌ها داداندیش، ساعی، عابدینی و جلالی. این خانم‌ها یا عضو شورای مرکزی یا دفتر سیاسی حزب ما هستند. همچنین آقایان جلالی، دوستی عضو تیم ما هستند و حتی بازوند و بطحایی از افرادی هستند که در دولت یازدهم و دوازدهم حضور داشتند.

وی درباره علت تغییر اسم حلیمه عالی در لیست صدای ملت گفت: درباره لیست‌هایی که روز‌های آخر منتشر شد، خود مطهری رایزنی‌هایی را انجام داد و ما در چینش نهایی دخالتی نکردیم تا ایشان یک لیست منسجم را تهیه کند. در آخرین لحظات رایزنی برای چینش لیست، این تغییر رخ داد و مسئله سیاسی در میان نبود.

در این دوره از انتخابات لیست حرف اول و آخر را می‌زند

جواد هروی درباره این درباره امید به تک‌رای‌ها در انتخابات گفت: نگاه ما بیشتر یک نگاه جمعی بوده و معتقدیم که در این دوره از انتخابات، تک رای‌ها چه برای اصولگرایان و چه در گروه‌هایی مثل لیست مطهری توفیقی حاصل نخواهد داشت. من اعتقاد دارم در این دوره، لیست حرف اول و آخر را خواهد زد و ۳۰ نفر خودش را از صندوق رای بیرون خواهد کشید. لیست‌های تک نفره و انفرادی به نظر می‌رسد براساس نظر سنجی‌های انجام شده توفیقی حاصل نکنند.

اصولگرایان به تب‌وتاب افتاده اند

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که آیا لیست صدای ملت، می‌تواند لحظه آخر اصولگرایان را مجبور به ارائه یک لیست کند، بیان کرد: قبل از این‌که چنین لیستی حاصل شود هم، چنین دغدغه و نگرانی در اصول‌گرایان وجود داشت و بی‌شک در حال حاضر اصول‌گرایان به تب و تاب افتاده‌اند. آن‌ها از این وحشت دارند که نکند مسئله‌ای بروز کند و این لیست ۳۰ نفره مطهری بر لیست‌هایی که آن‌ها تصور توفیق داشتند، غلبه کند.

وی افزود: احتساب من این است که گروه‌های اصولگرا از روز گذشته با ارائه لیست صدای ملت، مقداری خودشان را جمع و جور کرده‌اند. اگر مردم و به خصوص گروه‌های خاکستری به سمت این لیست ۳۰ نفره رغبتی پیدا کنند، اعتقاد دارم لیست جبهه پایداری، ائتلاف و وحدت به ثمر نخواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور