تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با برخی احزاب فهرست مشترک خواهیم داشت

میرسلیم: اقدامات برای کاهش انگیزه مردم در انتخابات باید خنثی شود

مصطفی میرسلیم، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ما با شورای ائتلاف لیست مشترک نخواهیم داشت، اما با برخی احزاب فهرست مشترک خواهیم داشت، گفت: اقدامات برای کاهش انگیزه مردم در انتخابات باید خنثی شود.

کد خبر: ۱۶۱۴۸۹
۲۱:۲۶ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲

میرسلیم

دیدارنیوز: عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ما با شورای ائتلاف لیست مشترک نخواهیم داشت، اما با برخی احزاب فهرست مشترک خواهم داشت.

مصطفی میرسلیم، در حاشیه نشست خانه گفت و گوی انقلاب در دانشگاه تهران اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی موانعی که بر سر راه مردم ایران برای رسیدن به استقلال سیاسی و نجات یافتن از اسارت‌های طاغوتی بود، برداشته شد، ولی آن آرمان‌هایی که ما با انقلاب مطرح کردم محقق نشد و ریشه‌های وابستگی‌ها قطع نشد.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم آرمان‌های انقلاب را محقق کنیم دو کار مهم باید به دست مردم انجام می‌گرفت. یکی شناخت دقیق جریانی بود که با خصومت با ایران و انقلاب برخورد می‌کرد و هنوز هم مشغول فعالیت است. این شناخت برای ما ضروری است، زیرا در غیر این صورت ضربه می‌خوریم. دومین اقدام این است که ساختار‌های دوران طاغوت اجازه نیل به اهداف انقلاب به ما نمی‌داد و باید این ساختار‌ها اصلاح و مقررات مناسب وضع می‌شد. برای این منظور باید مردم وارد صحنه بشوند و با ساماندهی مناسب این دو اقدام انجام شود. مردم باید افرادی را انتخاب کنند که آن‌ها از پس این دو کار مهم برآیند.

میرسلیم خاطرنشان کرد: تشکل سیاسی و تشکیل احزاب می‌توانند به انجام این دو اقدام کمک کند. ما ۱۰۰ حزب در کشور داریم، اما خیلی از احزاب شب انتخاباتی هستند. برای حضور در انتخابات، احزاب مهم هستند و باید صلاحیت افراد برای حضور در مجلس توسط این تشکل‌ها تشخیص داده شود و این کار به نهاد ناظر کمک می‌کند.

نماینده مجلس یازدهم با اشاره به اهمیت جایگاه مجلس گفت: قانونگذاری و اصلاح قوانین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و شایسته سالاری از وطایف مهم مجلس شورای اسلامی است. برخی قوانین خوب اصلا اجرا نشده یا ناقص اجرا شده است. نمایندگان مجلس، اعضای هیات وزیران را انتخاب می‌کند و خود نمایندگان باید براساس صلاحیت خود در کمیسیون‌های تخصصی قرار بگیرند و هیات رئیسه مناسب انتخاب کنند تا مجلس به درستی اداره شود.

وی تاکید کرد: اقدامات برای کاهش انگیزه مردم در انتخابات باید خنثی شود. از اول انقلاب این تلاش انجام شده است. این تلاش به خصوص برای ناامید کردن کسانی است که در پیروزی انقلاب حضور نداشته‌اند. آخرین شکل این تلاش ها، استفاده از تمام عیار از فضای مجازی و دروغ پردازی در این فضاست.

میرسلیم درباره برنامه انتخاباتی حزب موتلفه اظهار کرد: ما با شورای ائتلاف لیست مشترک نخواهیم داشت، اما با برخی احزاب فهرست مشترک خواهیم داشت و به زودی این لیست منتشر می‌شود.

وی با اشاره به تلاش ناموفق برای انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های بعدی، گفت: دشمن در مقابل تلاش زیادی برای ناامید کردن مردم انجام داده است. این اقدام باید خنثی شود.

میرسلیم در پایان درباره لیست‌های متنوع در انتخابات گفت: تا ۵ماه پیش فکر می‌کردم به لیست واحد برسیم، اما این کار نشد. این امر به چند دلیل است. شخصیت‌هایی که دارای ارج و قرب و تا حدودی تقدس در بین مردم بودند دیگر در بین ما نیستند. در بین اصولگرایان و اصلاح طلبان الان اتفاق نظر وجود ندارد. از سویی سنت کار حزبی هنوز قوی نشده است. احتمالا اصولگرایان ۳ یا ۴ فهرست و اصلاح طلبان یک یا دو فهرست منتشر کنند. با تشتت فهرست‌ها از این سو موافقم که به مشارکت کمک می‌کند. اما از سویی این تشتت آرا شاید انتخاب بهترین‌ها حاصل نشود و به تضعیف سطح کیفی و تخصصی نمایندگان بینجامد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی