تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
نشریه «نیم‌روز» منتشر کرد

ویژه‌نامه باوند؛ دیپلمات آموزگار و عاشق ایران

آخرین (۴۷-۴۸) هفته نامه نیم‌روز به صاحب امتیازی و سردبیری محمدجواد حق‌شناس منتشر شد و این شماره به مرحوم هرمیداس باوند -با عنوان روی جلد "دیپلمات آموزگار و عاشق ایران"- اختصاص یافت.

کد خبر: ۱۶۰۵۷۴
۱۱:۵۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۲

ویژه‌نامه باوند؛ دیپلمات آموزگار و عاشق ایران

 

دیدارنیوز ـ سرویس اجتماعی: هفته‌نامه «نیم‌روز»: استاد دکتر داوود هرمیداس باوند، دیپلمات آموزگار و عاشق ایران، ظهر روز یکشنبه ۲۱ آبان‌۱۴۰۲ درحالی با زندگی بدرود گفت که هفت دهه از عمر پُربار خود را در راه خدمت برای سربلندی و پیشرفت ایران در چهار حوزه نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد به‌عنوان کارمند رسمی وزارت امورخارجه پیش‌از انقلاب، تدریس در دانشکده‌های حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه‌های مطرح کشور پس‌از انقلاب، برقراری ارتباط عمیق و پایدار با اهالی مطبوعات درجهت اطلاع‌رسانی به‌منظور تامیین «منافع حیاتی» و «منافع ملی» در بزنگاه‌ها و همچنین کنشگری سیاسی و فعال اجتماعی در حزب «جبهه ملی» به‌طور همزمان و مستمر پیش می‌برد.

ایشان که از تجربه دیپلمات «چندجانبه‌گرا» در زمان ماموریت در سازمان ملل متحد برخوردار بود، به نقل قول مستقیم از همکاران و یاران خود درتمامی حوزه‌هایی که فعالیت و مشارکت داشت، به درستی و نیکی توانسته بود از این مهارت و تجربه برای خلق ایده‌های تازه بهره‌مند شود و آثاری ماندگار چه در شیوه آموزش دانشجویان در دانشگاه‌ها، چه در بحث کار‌های اجرایی در وزارت امورخارجه، چه در عرصة مطبوعات با خبرنگاران و روزنامه‌نگاران تخصصی در حوزه‌های دیپلماسی، سیاست‌خارجی، مطالعات‌منطقه‌ای و حقوق و روابط بین‌الملل و چه در حوزه داخلی مشارکت در حزب «جبهه ملی» به یادگار بگذارد.

قلم زدن در خصوص شخصیت، مهارت‌ها و تجربه‌های اجرایی، آکادمیک، اجتماعی و فرهنگی زنده‌یاد استاد باوند کار راحتی نیست چراکه شناخت از هر یک از این ابعاد چهارگانه فعالیت‌های ایشان، خودش به تنهایی نیاز به سال‌ها تحقیق و پژوهش کتابخانه‌ای، آکادمیک در حوزه رساله‌های دانشگاهی کارشناسی ارشد و دکترا و همچنین رسانه‌های‌جمعی به‌ویژه مطبوعات و سایر ابعاد دیگر دارد.

بر همین‌ اساس، به‌پاس هفت‌دهه فعالیت بی‌ وقفه و مستمر شادوران دکتر باوند، نشریه «نیم‌روز» مبادرت به تهیه ویژه‌نامه‌ای برای گرامی‌داشت «دیپلمات آموزگار و عاشق ایران» کرده تا با پرداختن به ابعاد چهارگانه شخصیتی ایشان درکنار بعد همسر و پدری دکتر باوند از دیدگاه خانواده گرامیشان که در روز‌های غمناک «درسوگ عاشق ایران» بیشترین یاری را برای تهیه این ویژه‌نامه به ما رساندند، جامعه ایرانی را با آنچه از آثار آموزشی و علمی ایشان به یادگار دیرینه برای نسل‌های امروز و آینده کشور باقی مانده، سهیم کند.
ازهمین‌روی، در آستانه چهلمین روز درگذشت استاد داوود هرمیداس باوند، شماره ۴۷ -۴۸ هفته‌نامه نیم‌روز به بزرگداشت این دیپلمات کارآزموده و استاد فرهیخته حقوق و روابط بین‌الملل اختصاص پیدا کرد. از جمله افرادی که از خانواده، دوستان، همکاران، هموندان و شاگردان استاد به یادش قلم زده‌اند، عبارت‌اند از:

اسعد اردلان، حسین امیرعبدالهیان، حسن امین، ایرج امینی، حجت‌الله ایوبی، احمد باوند سوادکوهی، پرلا باوند، سمیرا باوند، ماندانا تیشه‌یار، محمدجواد حق‌شناس، محمدصادق خرازی، غلامحسین دهقانی، مهدی ذاکریان، میترا راستی، خداداد رضاخانی، مسعود رضوی فقیه، کوروش زعیم، صادق زیباکلام، احمد زیدآبادی، محمدکاظم سجادپور، کتایون سرشار، رضا سیمبر، محمدرضا ضیایی‌بیگدلی، محمدجواد ظریف، مهدی عابدینی عراقی، امیر عبدی‌پور، فرهاد عطایی، محمود فاضلی، ارسلان قربانی، سعید کافی انارکی، الهه کولایی، فریدون مجلسی، ضیاء مصباح، نسرین مصفا، مجتبی مقصودی، عباس ملکی، جمشید ممتاز، مریم مهدوی‌اصل، یوسف مولایی، الهه میزانی (امیرانتظام) و مصطفی نوری اشاره نمود.

نشریه «نیم‌روز» در ۶۴ صفحه و با بهای ۱۰۰ هزار تومان منتشر و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز يکشنبه ۲۷ آبان
امروز يکشنبه ۲۷ آبان
امروز يکشنبه ۲۷ آبان
امروز يکشنبه ۲۷ آبان
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی