تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسایل بین الملل ترور سردار موسوی را تحلیل کرد

اسرائیل به دنبال قدرت‌نمایی مقابل ایران است؟

حسن بهشتی پور، کارشناس بین الملل درباره ترور سردار رضی موسوی در دمشق گفت: آیا اسرائیل به دنبال قدرت‌نمایی مقابل ایران است؟ با وجود اینکه ایران نقش خود را در حمله حماس تکذیب کرده است، اما اسرائیل دنبال انتقام است. یکی دیگر از دلایلی که اقدام به این ترور کرده اند، روحیه دادن به نیروهایشان است، چون در چند وقت اخیر خیلی ضربه خورده اند

کد خبر: ۱۶۰۳۴۵
۱۷:۵۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۲

برخورد قاطع نشود، این رفتار اسرائیل تکرار می‌شود

دیدارنیوز: یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل با اشاره به ترور سردار موسوی در دمشق گفت: مسئله اینجاست که چرا اسرائیل این فرد بزرگوار را شهید کرده است؟ اول باید به نفوذ توجه کنیم که چه کسانی اطلاعات لازم را به اسرائیل داده اند تا با حمله موشکی این عزیز را به شهادت برسانند؟ نتیجتا کشف عوامل نفوذی اسرائیل مهم است.

روز گذشته سردار سید رضی موسوی از فرماندهان ارشد سپاه قدس در سوریه به شهادت رسید، رخدادی که ایران وعده‌ پاسخی محکم را در مقابل آن به اسرائیل داده است.

حسن بهشتی پور، کارشناس بین الملل، در رابطه با تلاش اسراییل برای تحریک نظامی ایران گفت: تئوری نزدیک کردن ایران به جنگ درست است، اما مصادیق آن اشتباه است. اسراییل دنبال این است که ایران با آمریکا درگیر شود، چون می‌داند درگیر شدن خودش با ایران بسیار هزینه دارد و در شرایط فعلی که با حزب الله و حماس در دو جبهه می‌جنگد، جنگ با ایران منطقی نیست؛ بنابراین اصل این موضوع که اسراییل دنبال درگیر کردن ایران با آمریکاست چند سالیست که جریان دارد و با ترور سیدرضی نیز این اتفاق نمی‌افتد. اسراییل در موضوعات بسیاری تلاش دارد که ایران و آمریکا درگیر شوند.

به نقل از انتخاب بخش‌هایی از گفت و گوی بهشتی پور را در ادامه می‌خوانید:

«مسئله اینجاست که چرا اسرائیل این فرد بزرگوار را شهید کرده است؟ اول باید به نفوذ توجه کنیم که چه کسانی اطلاعات لازم را به اسرائیل داده اند تا با حمله موشکی این عزیز را به شهادت برسانند؟ نتیجتا کشف عوامل نفوذی اسرائیل مهم است.

مسئله بعدی اینجاست که آیا اسرائیل به دنبال قدرتنمایی مقابل ایران است؟ با وجود اینکه ایران نقش خود را در حمله حماس تکذیب کرده است، اما اسرائیل دنبال انتقام است. یکی دیگر از دلایلی که اقدام به این ترور کرده اند، روحیه دادن به نیروهایشان است، چون در چند وقت اخیر خیلی ضربه خورده اند. اسرائیل باید به افکار عمومی خود نیز پاسخ دهد که چرا در چند وقت اخیر ضعف جنگی نشان داده است.

اسرائیل بار‌ها و بار‌ها به سوریه حمله کرده است، منتهی اینجا یک فرد موثر به شهادت رسیده است. این حمله را می‌توان به شهادت حاج قاسم و فخری زاده تشبیه کرد. به نظر می‌رسد که شهادت سید رضی برای درگیر کردن ایران در جنگ نبود و اهداف سیاسی و خبری پشت سر آن وجود دارد. اگر برخورد قاطع انجام نشود، این رفتار اسرائیل تکرار می‌شود. الان یک فرمانده ارشد شهید شده است و باید واکنش نشان داد.

این حمله برای نشان دادن قدرت در مقابل ایران است تا بخشی از حمایت‌های ایران از غزه را تلافی کنند.»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد