حزب ندای ایرانیان در استقبال از سخنان رهبر انقلاب در مورد انتخابات بیانیهای منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: متاسفانه در انتخابات دو دهه گذشته امکان رقابت عادلانه و برابر از جریانهای سیاسی، توسط هیاتهای اجرایی و انتخاباتی، سلب شده و آشکارا قواعدِ بازی به نفع یک جناح خاص بازتعریف شده که این کار لطماتِ زیانباری برای نظام حکمرانی کشور داشته است.
دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: حزب ندای ایرانیان در استقبال از سخنان رهبر انقلاب در مورد انتخابات بیانیهای منتشر کرد.
در این بیانیه آمده است:
«اسفندماه امسال در شرایطی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار میشود که بخشهایی از جامعه همچنان نسبت به حضور در انتخابات مردد و از تاثیرگذاری انتخابات بر سرنوشت کشور ناامید شدهاند. این مسأله با حوادث جگرسوزِ سال گذشته و برخوردهای تلخ با جوانانِ این سرزمین تشدید شده است.
در آسیبشناسی آن حوادث نمیتوان این نکته را نادیده گرفت که بخشهای عمدهای از جامعه امروز ایران در نهادهای تصمیمگیر اصولاً نمایندهای ندارند. دولت و مجلس فعلی مطالباتِ اکثریتِ جامعه را نادیده میگیرند تا عملاً آنها را به سمت اعتراضهای کور سوق بدهند. هر اعتراضی به سیاستهای موجود را به تحریکِ دشمنان نسبت میدهند و برخوردهای حذفی و چکشی را تشویق میکنند. طرح صیانت، لایحه حجاب و عفاف و امثال آن بیش از که بازتابِ مطالباتِ اکثریت باشد، خط و نشانی برای بخشِ معترض جامعه است.
در این شرایط سخنان روز گذشته رهبر انقلاب برخلاف رویههای اتخاذ شده توسط نهادهای حاکمیتی است. رهبری با تاکید بر مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت حقیقی و امنیت انتخابات، باز بودن میدان رقابت برای همه جناحها را اولویت نظام سیاسی تعیین کردند.
حزب ندای ایرانیان ضمن استقبال و قدردانی از این نگاه و رویکرد، اجراییسازی این توصیهها توسط نهادهای متولی انتخابات را یگانه راه برون رفت از اختلافات و شکافهای موجود در جامعه میداند. متاسفانه در انتخابات دو دهه گذشته امکان رقابت عادلانه و برابر از جریانهای سیاسی، توسط هیاتهای اجرایی و انتخاباتی، سلب شده و آشکارا قواعدِ بازی به نفع یک جناح خاص بازتعریف شده که این کار لطماتِ زیانباری برای نظام حکمرانی کشور داشته است.
انتظارِ حزب ندای ایرانیان آن است که دستگاههای اجرایی و هیاتهای نظارتی و به ویژه شورای نگهبان این توصیهها و دستورات را نصب العین قرار بدهند و به بهانههای واهی، به مانند توصیه به جبران در انتخابات سال ۱۴۰۰، این منویات را نادیده نگیرند. همگان به یاد داریم که پس از آن توصیه، هیچ تغییری در تصمیمات ماخوذه رخ نداد و مدعیانِ اطاعتِ از رهبری در عمل خود را به نشنیدن زدند!
حزب ندای ایرانیان بهجد معتقد است که صرفاً وقتی میتوان تغییری در شرایط ایجاد کرد که توصیههای رهبری عملیاتی شود، از همین رو، عملکرد دستگاههای اجرایی و نظارتی را رصد خواهد کرد. بدیهی است در این باره با هیچ شخص و نهادی مماشات نخواهیم داشت.
امید آن که با اجرای صد در صدی این توصیهها امکان حضور و رقابت برای همه دیدگاههای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی فراهم شود و هیاتهای نظارتی و شورای نگهبان در رویههای گذشته خود که تنها امکان حضور افرادی با دیدگاههای خاص و همسو را فراهم میکردند، تجدیدنظر کنند.»