
در قسمت دوم از تنگنای بیست و ششم، حامد شجاعی میزبان مهندس محسن مهرعلیزاده معاون رئیس جمهور اسبق و مدیر صنعتی و نامزد دو دوره از انتخابات ریاست جمهوری است و پیرامون همین موضوع بحث میشود.
دیدارنیوز ـ حامد شجاعی: هجده سال بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ که در نتیجه آن محمود احمدینژاد به عنوان رییس جدید قوه مجریه برگزیده شد، هنوز هیچ یک از اصلاحطلبان تحلیل جامع و روشنی از دلایل شکست این جریان سیاسی در آن انتخابات و سپرده شدن زمان امور قوه مجریه به جریانی که در زمینه مسائل اساسی و مهم همچون سیاستهای اقتصادی، روابط بینالملل، آزادیهای اجتماعی و سیاسی به طور کامل و واضح در نقطه مقابل اصلاحطلبان قرار دارد ارائه نداده است.
قسمت دوم گفتوگو با محسن مهرعلیزاده در برنامه تنگنا را اینجا و در یوتیوب و آپارات دیدار ببینید
امر مسلم آن که در انتخابات بیست و هفت خرداد سال هشتاد و چهار جریان اصلاحطلب با نامزدهای متعددی وارد عرصه انتخابات ریاستجمهوری شد و در حالی که هیچکدام به نفع دیگری کنار نمیرفتند محمود احمدینژاد بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زد.
در بخش دوم گفتوگو با محسن مهرعلیزاده، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در سالهای ۱۳۸۴ و ۱۴۰۰ تلاش شد از منظر او دلایل این تفرقه و شکست مورد کنکاش قرار گیرد و البته بدیهی بود که نمیشد درباره انتخابات ۱۴۰۰ گفتوگو کرد و دلایل تعابیری که مهرعلیزاده در مناظرههای انتخاباتی علیه رقیب آن زمان خود و رییس بعد جمهوری اسلامی، ابراهیم رییسی، به کار برد را جویا نشد.
بخش دوم گفتگو با مهرعلیزاده حاوی نکات تاریخی متعددی است. ذکر این نکته نیز ضروریست که در بخشی از گفتوگو، محسن مهرعلیزاده خواهان حذف بخشی از خاطراتش از مذاکرات با مهدی کروبی قبل از انتخابات سال ۱۳۸۴ شد که پیش از انتشار مصاحبه با کسب اجازه از خود ایشان، بخش مذکور هم در مصاحبه باقی ماند و منتشر شد.
عکسها: آرش راهبر