تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جواد امام می‌گوید جبهه اصلاحات هنوز در خصوص انتخابات تصمیمی نگرفته است

واکنش جبهه اصلاحات به اظهارات بادامچیان و باهنر؛ دایه مهربان‌تر از مادر شده‌اند

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات با اشاره به اینکه بهتر است باهنر و بادامچیان به جای اظهارنظر درباره جبهه اصلاحات به دنبال ایجاد شرایط برای برگزاری انتخابات رقابتی باشند و از طرف اصلاح طلبان اظهارنظر نکنند، گفت: متاسفانه هرازگاهی شاهدیم که افرادی از طیف اصولگرایان از طرف جبهه اصلاحات اظهارنظر‌هایی می‌کنند و نمی‌دانم که اطلاعات آن‌ها ناشی از نگرانی خودشان است یا دایه مهربان‌تر از مادر شده‌اند.

کد خبر: ۱۵۹۷۳۲
۱۷:۴۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲

جواد امام: بادامچیان و باهنر از طرف اصلاح‌طلبان اظهارنظر نکنند

دیدارنیوز: سخنگوی جبهه اصلاحات با بیان اینکه «این جبهه هنوز در خصوص انتخابات تصمیم نگرفته است» گفت: بادامچیان و باهنر از طرف اصلاح‌طلبان اظهارنظر نکنند.

جواد امام درباره اظهارات محمدرضا باهنر در خصوص این‌که «اصلاح‌طلبان در تهران به لیست واحد نزدیک شده‌اند»، اظهار کرد: متاسفانه هرازگاهی شاهدیم که افرادی از طیف اصولگرایان از طرف جبهه اصلاحات اظهارنظر‌هایی می‌کنند و نمی‌دانم که اطلاعات آن‌ها ناشی از نگرانی خودشان است یا دایه مهربان‌تر از مادر شده‌اند. مسائلی که تا الان در جبهه اصلاحات مطرح است هیچ نسبتی با این حرف‌ها ندارد. شاید برخی دوستان ما به صورت فردی ثبت‌نام کرده باشند یا برخی احزاب بنا به معرفی لیست داشته باشند، ولی تا این لحظه هیچ تصمیمی در جبهه اصلاحات گرفته نشده است.

وی ادامه داد: چندی پیش هم آقای بادامچیان صحبت‌های مشابه باهنر را اعلام کرد در حالیکه پیشتر گفته بود اصلاح طلبان مرده‌اند و در فضای سیاسی کشور حضور ندارند که این حرف‌ها با هم تناقض دارد. بهتر است باهنر و بادامچیان به جای اظهارنظر درباره جبهه اصلاحات به دنبال ایجاد شرایط برای برگزاری انتخابات رقابتی باشند و از طرف اصلاح طلبان اظهارنظر نکنند. هر تصمیمی در جبهه اصلاحات درباره انتخابات گرفته شود، قطعا از سوی من به عنوان سخنگوی جبهه به اطلاع مردم و رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

مطلب مرتبط:

سهم‌خواهی و آسیب به وحدت اصولگرایان

این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا احزاب اصلاح طلب به سمت ارائه لیست اقدام کرده‌اند؟ گفت: اگر این اتفاق هم افتاده باشد، من بی‌اطلاع هستم و سخنگوی این احزاب نیستم، ولی جبهه اصلاحات هنوز تصمیمی نگرفته است.

امام همچنین درباره احتمال ائتلاف اصلاح طلبان با جریان نزدیک به علی لاریجانی یا حسن روحانی، اظهار کرد: در جبهه اصلاحات هیچ گونه صحبتی در این زمینه نشده است.

این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا چهره‌های شاخص اصلاحات در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: چهره‌های شاخص اصلاح طلب و مطرح جبهه اصلاحات ثبت نام نکرده‌اند یا اگر ثبت‌نام کرده اند، من بی‌اطلاعم.

سخنگوی جبهه اصلاحات در پایان گفت: جبهه اصلاحات فعالیت خود را دارد و بیانیه‌های و نقد‌های خود را مطرح می‌کند، ولی هنوز در خصوص انتخابات تصمیمی نگرفته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد