تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
کسانی که فساد چای دبش را انجام دادند، از پاپ، پاپ‌تر و از حزب‌اللهی هم حزب‌اللهی‌تر هستند

نماینده مجلس: انقلاب کردیم که بخور و بخور نباشد!

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس ضمن اشاره به اینکه انقلاب کردیم که بخور و بخور نباشد، گفت: کسانی که فساد چای دبش را انجام دادند، از پاپ، پاپ‌تر و از حزب‌اللهی هم حزب‌اللهی‌تر هستند.

کد خبر: ۱۵۹۶۸۱
۱۸:۰۳ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲

نماینده مجلس: انقلاب کردیم که بخور و بخور نباشد!

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس با اشاره به پرونده فساد چای دبش گفت: افرادی که این فساد را انجام دادند، کسانی اند که خود را با سیستم به راحتی قاطی کردند و از پاپ هم پاپ‌تر بوده و از حزب اللهی‌ها نیز حزب اللهی‌تر هستند.

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: مبارزه با فساد امکان پذیر نیست. زمانی ما می‌خواهیم شعار مبارزه بدهیم و زمانی نیز می‌خواهیم اجرا کنیم؛ اگر مسئولان و سیاستمداران ما در این راستا معتقد هستند FATF داخلی را پیاده کنند، اگر با خارجی مخالف هستند داخلی را اجرا کنند. می‌گویند اگر ما زیر پرچم FATF برویم متوجه می‌شوند که چقدر ارز به کجا رفته است؟ وقتی FATF از آن سر دنیا متوجه می‌شود پول چگونه جابه‌جا شده است، آن وقت در این مملکت چطور می‌شود ۱۰ هزار یا ۱۰۰ هزار میلیارد پول گم شود؟ اگر می‌خواهند با فساد مبارزه شود آن را پیاده کنند، مگر می‌شود که قاچاق شود؟ قاچاق زمانی اتفاق می‌افتد که داده و اطلاعات نیست و هیچ چیز شفاف نباشد.

وی اضافه کرد: این‌ها رأی‌گیری شفاف را می‌خواهند و می‌خواهند شفافیت پولی و رانتی را بگیرند؛ رأی که چیزی نیست! دادن یا ندادن آن تأثیری ندارد، چون اگر شورای نگهبان تشخیص دهد می‌گوید خلاف شرع است، اما زمانی که شفاف شد من به عنوان نماینده نمی‌توانم پول بگیرم یا به حساب فرزندم بریزم و رانت دهم، اما اینکه ما تلاش کنیم رأی را شفاف کنیم اشتباه است؛ بلکه به جای شفاف کردن رأی، جریان پول و داده و کالا و زمین و کوه‌هایی که می‌خورند را شفاف کنند؛ چگونه می‌شود این‌ها شفاف نباشد، ولی اصرار دارند که آن‌ها را شفاف کنیم؟!

نماینده مردم تبریز در پاسخ به این سوال که ریشه مشکلات فعلی کجاست؟ گفت: ریشه مشکلات امروز نبود سیستم اطلاعاتی درست است که بتوان با آن نظارت و نهایتا برخورد کرد.

پزشکیان در پاسخ به این سوال که چرا در این اتفاق برخی صرفا به مقصر جلوه دادن دولت سابق پرداخته‌اند، گفت: اگر راست می‌گویند هر کسی که مقصر است و خورده و برده است را بگیرند و دادگاهی کنند. اگر فرد از همان دولت است را بگیرند و محاکمه کنند. نیازی نیست شما بگویید چه کسی مقصر است، بلکه شما بر اساس داده و اطلاعات طرف مقابل را بگیرید و بگویید شما این پول را گرفتی یا خوردی و حالا باید جواب پس بدهی! افرادی که این فساد را انجام دادند، کسانی اند که خود را با سیستم به راحتی قاطی کردند و از پاپ هم پاپ‌تر بوده و از حزب اللهی‌ها نیز حزب اللهی‌تر هستند، اما به راحتی از این دست رانت‌ها می‌گیرند و می‌خورند.

نماینده مردم تبریز در واکنش به انتقاد برخی افراد در فضای مجازی مبنی بر اینکه باز هم متهم بعد از مدتی به مرخصی می‌آید و محکومیت وی مشخص نیست، گفت: معلوم هم نیست زندانی شود یا نه! یعنی این چیزی نیست که مشکل را حل کند، در جریاناتی که موسسات پول مردم را خورده بودند، آن زمانی که من نایب رئیس بودم مجبور شدیم مشکلات مردم را به نوعی حل کنیم. اما افرادی که این پول‌ها را خورده و برده بودند و مشخص نبود چه کسانی بودند و کجا هستند؛ شما مطلع شدید با این افراد چکار کردند؟! ولی پول مردم را خورده بودند.

وی در خصوص نقش مجلس در بحث مبارزه با فساد، افزود: قوانینی که در مجلس گذاشته می‌شود این اشکالات را دارد. موسسات با قوانین شکل گرفت و خارج از قانون نبود و این که ما قوانینی بگذاریم و دست آن‌ها را باز بگذاریم که یک سری کار‌ها انجام دهند و نتوانیم جامع و کامل ببینیم نتیجه آن مشکلاتی است که به وجود می‌آید و همه ما با هم در این جریان دخیل هستیم و اینکه بگوییم من بی تقصیر هستم و دیگری دخالت دارد، گناه را از گردن خود به جای دیگری انداختن است.

پزشکیان در پایان درخصوص شعار‌های ضد فساد که با نزدیک شدن به انتخابات باز هم می‌شنویم، گفت: ۴۵ سال است که از این حرف‌ها می‌گوییم. ما انقلاب کردیم که بگوییم، فساد و رانت نباشد و بخور و بخور نباشد و عدالت و آزادی باشد، اما این کار را نکردیم! ما برخی کار‌هایی که امروز انجام می‌دهیم که در گذشته‌ها از این کار‌ها نکردند و اگر هم کردند این گونه نکردند!

منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی