تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
پزشکیان در واکنش به ایرادهای فراوان وارده به لایحه عفاف و حجاب مطرح کرد

با چماق و گرفتن و جریمه کردن کار به جایی نمی‌رسد

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس با بیان اینکه تذکر وقتی نتیجه معکوس دهد، ضد امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: با چماق و گرفتن و جریمه کردن کار به جایی نمی‌رسد. مدارس دست ما بود، مساجد، مهدکودک‌ها، دبیرستان‌ها، صداوسیما، مساجد و ... همه چیز در اختیار ما بود، ما با جوانان چه کار کردیم که جوانان ما اینجوری شدند؟

کد خبر: ۱۵۹۵۳۲
۰۹:۵۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲

پزشکیان: با چماق و گرفتن و جریمه کردن کار به جایی نمی‌رسد

دیدارنیوز: نماینده مردم تبریز در واکنش به گذاشتن دوربین در ورودی مترو، گفت: قرآن در آیه ۹ سوره اعلی می‌فرماید: فَذَکِّرْ إِنْ نَفَعَتِ الذِّکْرَی یعنی تذکر را زمانی می‌دهند که نفع درست کند، تذکری که باعث ضرر باشد و تابلویی شود که علیه نظام از آن استفاده شود، برخلاف تذکری است که می‌خواهیم بدهیم، ما باید زمانی به افراد یک حرفی بزنیم که بدانیم یک اصلاحی در آن شکل می‌گیرد، اما وقتی نتیجه معکوس می‌دهد، ضد امر به معروف و نهی از منکر است.

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره ایرادات فراوان وارده به لایحه عفاف و حجاب گفت: چون لایحه در کمیسیون تخصصی بررسی شد از جزئیات آن خبر ندارم، اما یک اصل را می‌دانم که رفتار را نمی‌توان به این سادگی با قانون عوض کرد، اعتقاد و باور را با دستور نمی‌شود درست کرد، برای تغییر رفتار باید با اندیشه و فکر به جنگ آن رفت؛ با چماق و دعوا و گرفتن و جریمه کردن تصویر می‌کنم نه‌تن‌ها کار به جایی نمی‌رسد و در ظاهر ممکن است آن چهره را نشان ندهد، اما از باطن کاملا تهی و خالی می‌شود و آن کسی که روسری و حجاب بر سر می‌گذارد هم گا‌ها هیچ اعتقادی نخواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که «چرا از دولت و قوه قضاییه نظرات مختلف شنیده می‌شود و کسی این موضوع را گردن نمی‌گیرد»، اظهار داشت: این را از خودشان بپرسید، اما اگر از من بپرسید می‌گویم، مدارس دست ما بود، مساجد، مهدکودک‌ها، دبیرستان‌ها، صداوسیما، مساجد و ... همه چیز در اختیار ما بود، ما با جوانان چه کار کردیم که جوانان ما اینجوری شدند؟ ما به جای اینکه خودمان را نقد کنیم که علل به اینجا رسیدن مساله را نقد و ارزیابی کنیم، می‌گوییم حالا بگیرید و ببندید و بزنید و جریمه کنید، باید ما را جریمه کنند که نتوانستیم فرزندان خود را خوب تربیت کنیم.

نماینده تبریز خاطرنشان کرد: در هر موسسه و هیات و اداره‌ای روحانیت حضور دارد، اما نتیجه آنطور که می‌خواستیم نشد، چرا اینطور شده؟

پزشکیان در واکنش به این مساله که «وزیر کشور از دوربین گذاشتن در مترو و عکس و ویدیو گرفتن از افراد به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دفاع می‌کند»، عنوان کرد: قرآن در آیه ۹ سوره اعلی می‌فرماید: فَذَکِّرْ إِنْ نَفَعَتِ الذِّکْرَی یعنی تذکر را زمانی می‌دهند که نفع درست کند، تذکری که باعث ضرر باشد و تابلویی شود که علیه نظام از آن استفاده شود، برخلاف تذکری است که می‌خواهیم بدهیم، ما باید زمانی به افراد یک حرفی بزنیم که بدانیم اصلاحی در آن شکل می‌گیرد، اما وقتی نتیجه معکوس می‌دهد ضد امر به معروف و نهی از منکر است.

وی در پاسخ به این سوال که «به نظر شما این روش امر به معروف اثر دارد؟» ابراز داشت: اگر اثر می‌کرد که تا حالا اثر کرده بود، اوایل انقلاب دم در دانشگاه یا ادارات می‌ایستادند و می‌گفتند خانم موی‌ات دیده می‌شود درستش کن! و نتیجه همین شد. ما از اول انقلاب داریم از این کار‌ها می‌کنیم و جلوی درب‌ها تذکر می‌دهیم، چرا درست نشده؟ حالا با این درست می‌شود؟

پزشکیان ادامه داد: حضرت علی در خطبه ۱۵۴ نهج‌البلاغه می‌فرماید: «فَالنَّاظِرُ بِالْقَلْبِ الْعَامِلُ بِالْبَصَرِ یَکُونُ مُبْتَدَأُ عَمَلِهِ أَنْ یَعْلَمَ أَعَمَلُهُ عَلَیْهِ أَمْ لَهُ؟ فَإِنْ کَانَ لَهُ مَضَى فِیهِ وَ إِنْ کَانَ عَلَیْهِ وَقَفَ عَنْهُ.» یعنی کسی که با بصیرت می‌فهمد و با آگاهی عمل می‌کند همان ابتدای کار باید بداند که این کار به نفع اوست یا به ضرر او، اگر به نفع است ادامه دهد و اگر علیه هدف اوست، خب متوقف کند!

عضو مجمع نمایندگان تبریز خاطرنشان کرد: استراتژی و تاکتیک شکست خورده را دوباره و صدباره و هزارباره ادامه دادن نتیجه می‌دهد؟ نه به حرف خدا گوش می‌دهیم، نه به حرف امام معصوم گوش می‌دهیم نه به حرف علم و تجربه و دانش؛ معلوم نیست می‌خواهیم چه کار کنیم و بعد تصور می‌کنیم با این کار‌ها به دین و اسلام و انقلاب خدمت می‌کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها