تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم‌پور ازغدی مطرح کرد

برخی خیال می‌کردند جمهوری اسلامی درحال سقوط است

رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه برخی افراد در قضایای اخیر علیه حجاب و انقلاب موضع گرفتند، گفت: خیال کردند جمهوری اسلامی در حال سقوط است.

کد خبر: ۱۵۹۳۴۰
۱۰:۲۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲

رحیم‌پور ازغدی: برخی خیال می‌کردند جمهوری اسلامی درحال سقوط است

دیدارنیوز: خبرگزاری دانشجو بخشی از اظهارات اخیر رحیم پور ازغدی را منتشر کرده که می‌گوید: عده‌ای برای مشهور شدن در اوایل انقلاب درباره شهید و جبهه فیلم می‌ساختند، ولی پس از مشهور شدن در محیط‌های حرفه‌ای و روشنفکری به خاطر پول علیه همان شهید و جبهه حرف می‌زدند.

بخش‌هایی از اظهارات حسن رحیم پور ازغدی، اصولگرا و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی را بخوانید:

*عده‌ای برای مشهور شدن در اوایل انقلاب درباره شهید و جبهه فیلم می‌ساختند، ولی پس از مشهور شدن در محیط‌های حرفه‌ای و روشنفکری به خاطر پول علیه همان شهید و جبهه حرف می‌زدند.

*خیلی از این‌ها که بعد از ۲۰-۳۰ سال علیه امام و شهدا و انقلاب حرف می‌زنند نان این انقلاب را خوردند. خانه و پول و زندگی و شهرت و پیشرفت‌های مادی آن‌ها همه از انقلاب است؛ آن‌ها سر سفره‌ای نشستند که شهدا برای آن‌ها تدارک دیده اند منتهی شهدا چوب انقلاب را خوردند، ولی این‌ها نان انقلاب را خوردند.

*پس از ۲۰-۳۰ سال که حسابی چاق و فربه و مشهور و پولدار می‌شوند و طرفدار پیدا می‌کنند برای اینکه جایزه‌ای در انگلیس یا فرانسه بگیرند علیه شهید، جبهه، خانواده و انقلاب فیلم می‌سازند.

*اکثر آن‌هایی که پس از ۲۰-۳۰ سال علیه جبهه و شهید و انقلاب و خانواده فیلم می‌سازند یا به خارج رفتند اول کارشان فیلم‌های انقلابی و شهید ساختند و حزب الله بازی در آوردند.

*صدا و سیما دانشکده دارد و به ۴۰ هزار کارمند خود چند هزار میلیارد حقوق می‌دهد؛ ۴۰ سال گذشت، ولی نتوانستید ۵۰ هنرمند قوی با اعتقادات درست و جذاب تربیت کنید؟ دنبال افرادی می‌روید که همه می‌دانند زباله و قمارباز و معتاد و الکلی هستند و با ۱۰ نفر رابطه دارند و ۶ بار طلاق داده اند و در بیرون علنا علیه اصل دین و همه چیز اهانت می‌کنند. پول‌های کلانی در برخی شبکه‌ها مثل نسیم و سه خرج کردند.

*تقریبا همه این افراد که در نسیم و شبکه سه بودند در قضایای اخیر علیه حجاب و انقلاب موضع گرفتند؛ خیال کردند جمهوری اسلامی در حال سقوط است.

*تلویزیون در مدیریت‌های قبلی یک عده را سلبریتی کرد کسانی آن‌ها را نمی‌شناخت این‌ها قبلا دولیبریتی و یک لیبریتی بودند. بعضی‌ها مشهور و میلیاردر شدند و همه را علیه انقلاب و اسلام مصرف کردند.

*بعضی از هنرپیشه‌های قبل از انقلاب داریم که واقعا انسان‌های پاک و شریفی شدند و بودند. نمونه آن خانم پروانه معصومی است.

*معصومی زمان شاه یک هنرپیشه بی حجاب مثل بقیه بود، ولی بعدا مسیر خود را درست انتخاب کرد.

*واقعا برای این خانم و امثال این خانم که هنرپیشه‌های قبل از انقلاب بوده یا هستند خیلی احترام قائل هستم؛ یک زن پاک و مومن از دنیا رفت.

*تغییر انقلابی خیلی مهم بوده است؛ برای امثال این هنرمندان باید احترام قائل شویم.

*برخی هنرپیشه‌ها نیز بعد از انقلاب خانم خوبی شدند و زلیخا شدند، ولی در قضایای اخیر کل لباس‌های شان را هم درآوردند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها