تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بررسی راهکار‌های ارتقای امنیت اجتماعی در جلسه سران قوا

در جلسه سران سه قوه، راهکار‌های ارتقای امنیت اجتماعی و راهبرد‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و لایحه بودجه ۱۴۰۳ بررسی شد.

کد خبر: ۱۵۹۲۷۴
۲۰:۳۱ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲

بررسی راهکار‌های ارتقای امنیت اجتماعی در جلسه سران قوا

دیدارنیوز: در جلسه امروز (شنبه) روسای قوای مجریه، مقننه و قضائیه علاوه بر تبادل‌نظر درباره راهکار‌های ارتقای امنیت اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و بودجه ۱۴۰۳، آخرین تحولات فلسطین و غزه مورد بررسی قرار گرفت و بر افزایش تلاش‌ها برای توقف جنایت‌گری صهیونیست‌ها و امدادرسانی به مردم مظلوم غزه تأکید شد.

در جلسه سران سه قوه که عصر امروز شنبه به میزبانی سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، آخرین وضعیت تحولات فلسطین و غزه و تلاش‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران برای توقف جنایت‌گری رژیم صهیونیستی و کمک‌رسانی به مردم مظلوم و مقتدر غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر ضرورت استمرار و افزایش این تلاش‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت کشور‌های مستقل تأکید شد.

در این جلسه همچنین راهکار‌های ارتقای امنیت اجتماعی و همچنین راهبرد‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

بررسی بودجه ۱۴۰۳ و ابعاد مختلف آن پیش از ارائه به مجلس شورای اسلامی نیز از دیگر محور‌های جلسه امروز سران قوا بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی