تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در تهران رخ داد

سرقت خودرو با جرثقیل!

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از سرقت ۴۵ خودرو در تهران با جرثقیل و توافق برای استفاده از پابند‌های الکترونیک برای مجرمان خبر داد.

کد خبر: ۱۵۹۱۸۱
۱۷:۵۲ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲

سرقت خودرو با جرثقیل!

دیدارنیوز: رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۵ سارق خودرو که اقدام به سرقت ۴۵ خودرو با جرثقیل کرده بودند، خبرداد.

سردار علی ولیپور گودرزی در حاشیه طرح دستگیری سارقان خودرو که پیش از ظهر امروز در مقر مرکزی پلیس آگاهی پایتخت برگزار شد، گفت: مأموران پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام اقدامات اطلاعاتی، اقدام به شناسایی ۱۵ سارق حرفه‌ای خودرو کردند.

وی ادامه داد: این سارقان اقدام به سرقت از خودرو‌های تولید داخل کرده بودند و روش آن‌ها نیز اینگونه بود که با استفاده از جرثقیل خودرو‌ها را به نقطه‌ای از شهر انتقال داده و به مالخر می‌فروختند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه در جریان یک کار اطلاعاتی و پلیسی تمام این ۱۵ نفر دستگیر و پس از هماهنگی با مقام قضایی و در جریان چندین مأموریت پلیسی، همزمان دستگیر شدند، اظهار کرد: افراد دستگیر شده تاکنون به ۴۵ فقره سرقت خودرو با همین شیوه اعتراف کردند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۰ خودرو پیدا شده است، افزود: ۲۵ خودرو نیز شناسایی و در اسرع وقت شناسایی و به مالکان تحویل داده خواهد شد.

ولیپور گودرزی درباره نصب سیستم ردیاب روی خودرو‌ها نیز گفت: برخی از این سارقان اعلام کردند خودرو‌هایی که دزدیده بودند مجهز به دستگاه‌های ردیاب بوده است، اما کار نکرده آمد که در این خصوص باید ایراد برخی از این ردیاب‌ها برطرف شود، این موضوع را با سازمان استاندارد نیز مطرح کردیم و قرار شد اقداماتی در این زمینه انجام شود.

وی با بیان اینکه پلیس همواره مطالبه گری و نواقص را اعلام می‌کند، تأکید کرد: باید ترک فعل‌ها پیگیری شود و مردم با آرامش بیشتری از خودروهایشان استفاده کنند.

ولیپور گودرزی درباره استفاده از پابند‌های الکترونیکی برای مجرمان نیز گفت: ما موافق این پابند‌ها هستیم هر چقدر بتوانیم افراد را تحت کنترل داشته باشیم بهتر است. توافق شده سامانه آن در اختیار پلیس آگاهی نیز قرار گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر